[Diablo 3] Sezon 4 - 28.08

Cześć. Szukam osób, które jeszcze nie znalazły ekipy do gry, a chciałyby zacząć przygodę na nowym sezonie. Jedyne wymaganie, to ogarnianie gry na poziomie zadowalającym, tak, aby lvling i wczesna farma szła gładko, szybko i przyjemnie. Sezon rusza o godzinie 17.00, więc zarwana nocka obowiązkowo. Pozdrawiam i czekam na odzew.

@EDIT: Standard.

@EDIT2: Jeśli będziecie chcieli, to ts wchodzi w grę :)

jest już o tym na forum http://mmorpg.org.pl/forum/topic/76037-diablo-3-seven-sins/

Witam . Jestem chętny , zapewne będę grał Monkiem , Mavezior#2428 lub krukos1994@o2.pl

polios3, o ile się nie mylę, jest to gildia, a ja poszukuje tylko graczy, nic zobowiązującego :)

Nie powiem, że nie biorę pod uwagę dołączenia do nich, ale na obecną chwilę, chcę zobaczyć jaki będzie odzew.

Dochodzisz do nas zbierasz ekipę i grasz. Przecież klan nie zmusza do niczego tylko do wspólnej gry i do dobrej zabawy. Więc jeżeli zmienisz zdanie z chęcią Ciebie dodamy do naszej grupy. I przepraszam jeżeli nie jest to związane z tematem autora.

Cześć. Szukam osób, które jeszcze nie znalazły ekipy do gry, a chciałyby zacząć przygodę na nowym sezonie. Jedyne wymaganie, to ogarnianie gry na poziomie zadowalającym, tak, aby lvling i wczesna farma szła gładko, szybko i przyjemnie. Sezon rusza o godzinie 17.00, więc zarwana nocka obowiązkowo. Pozdrawiam i czekam na odzew.

@EDIT: Standard.

@EDIT2: Jeśli będziecie chcieli, to ts wchodzi w grę :)