Diablo 3 - w koncu!

Jakoś o Diablo III nie myślałem, ale teraz naszła mnie ochota na niego. Zapewne bardzo łatwo zcrackują gierkę i większość już będzie grała w grę dla pojedyńczego gracza 13 maja ) Też będę się do nich zaliczał.

Jeśli D3 będzie wyglądało jak D2 to gra single nie będzie się opłacać na dłuższą metę, siłą D2 był multi :)

A dla mnie D3 na gameplayach wygląda bardzo interesująco i postaram się uzbierać tą kasę :) dwa miechy... khm. :)

Kolekcjonerka w sumie nic specjalnego nie zawiera a kosztowac ma podobno 350zl.

Jak widac, sa gusta i gusciki, np. taki Dizz nie lubi diablo i gier tego typu, bo np. woli zagrywac na smierc w np.Warcaby z ojcem. Jesli czerpie z tego przyjemnosc to tez spoko.

Takze to chyba oczywiste ze D3 sprzeda sie wysmienicie, i wiele osob bedzie w niego grac, chociaz jak juz wspominalem, gameplaye nieporywaja z diablosa, a grafika jaka jest,kazdy widzi...

Słyszeliście kiedyś o PvP? Bo widze że tutaj chyba nikt. Co do Blizzarda, płacimy dość dużo za jego produkty, lecz dostajemy gry najwyższej jakości, z takimi ilościami świetnych gier może się tylko równać Bioware.

A czy PvP będzie też w singleplayer?

@UP Ty tak na poważnie ? - sam sobie odpowiedz :)

Wie ktoś czy w MM albo Empiku będzie Diablo w dzień premiery?

jak kiedyś patrzyłem itd. to fajne będzie multiplayer szczególnie pvp

Napisano wczoraj, 18:22No i jak tu się uczyć do matury jak takie gry wychodzą :<Kolejne zarwane noce nad wspólną grą ze znajomymi :/

Wyjdzie wlasnie w idealnym czasie, zaraz po maturach ;)

tera to se mogą wydawać .... ja nie kupie bo szkoda mi teraz kasy kiedyś bym kupił

Klik! - Blizzard w koncu ujawnil date premiery Diablo 3 + mozna juz zamiawac pre-ordery! ;] Co o tym myslicie, bedziecie grac? ;p.