Diablo 3 - w koncu!

Klik! - Blizzard w koncu ujawnil date premiery Diablo 3 + mozna juz zamiawac pre-ordery! ;] Co o tym myslicie, bedziecie grac? ;p.

Jakoś HnS'e nigdy mnie nie rajcowały, wole kaske wydac na ME3, ale gdy jakis czas po premierze gierka stanieje, to może skusze sie na zakup

Dziwna sprawa, ale jak tak patrze na te gameplaya, to jakos mnie nie porywaja. Grafika d*py nie urywa, havoc postaci i przedmiotow(ich niszczenie) to moim zdaniem zbedny bajer ktory tylko obciaza karte graficzna(zapewne wiele osob bedzie wylaczac te opcje).

Moim zdaniem w kwesti HnS jakiegos powiewu nowosci w d3 nie uswiadczymy.

Już się nie mogłem doczekać :D Czy będę grać na 2000% tak. Jak będzie dostępna wersja kolekcjonerska to trochę przyoszczędzę i na 80% kupie :)

Właśnie o to chodzi, robili ją przez tyle lat a rozwieracza nie rozrywa...

Pre-order na 80% nie kupie, wiec zapewne w ogole nie kupie...

Tyle lat czekania! Jestem mega fanboyem serii Diablo i kolekcjonerka musi byc.

Kolejny przykład gry, którą robi się tylko po to żeby wydać, zgarnąc pieniądze i o niej zapomnieć. Nie ma mowy żebym ją kupił.

Kolejny przykład gry, którą robi się tylko po to żeby wydać, zgarnąc pieniądze i o niej zapomnieć. Nie ma mowy żebym ją kupił.

Gdyby robili ja tylko zeby wydac, to wydaliby ja 3 lata temu.

Gdyby robili ja tylko zeby wydac, to wydaliby ja 3 lata temu.

To powiedz co zmienili oprócz grafiki w stosunku do Diablo 2?

3 lata robienia nowej fabuły i grafiki niezbyt dobrej jak na te czasy, trochę nie wydaje mi się żeby specjalnie się postarali...

Tak, idealnym przykładem jest Diablo 2 do którego beznadziejny i zły Blizzard wydawał aż do dzisiaj Patche i uaktualnienia, albo WoW który w ogóle nie dostaje żadnych dodatków od czasów premiery

Zaraz...

Blizzard to nie Ubisoft, czy Activision, które napi***** AC i COD'y co rok, nie wprowadzając praktycznie żadnych zmian.

warn_ico.png
Za wulgaryzm. - Dzz'
Tak, idealnym przykładem jest Diablo 2 do którego beznadziejny i zły Blizzard wydawał aż do dzisiaj Patche i uaktualnienia, albo WoW który w ogóle nie dostaje żadnych dodatków od czasów premieryZaraz...

Moment, moment. Nigdzie nie wspominałem o tych dwóch grach. ;)

Blizzard to nie Ubisoft, czy Activision, które napierdala AC i COD'y co rok, nie wprowadzając praktycznie żadnych zmian.

No dobra, ale w ciągu roku zmieniają tyle samo w stosunku do poprzednich części co Blizzard w ciągu lat trzech, więc tu jest chyba jakieś nieporozumienie.

I od razu mówię - nie chodzi mi tu o hejtowanie tej gry, tylko śmiać mi się chcę jak się tym jaracie, jakiego to cudeńka nie zrobili, ale powiedzmy sobie szczerze, niedużo się tu zmienia.

W materii HnS niczego nowego nie wymysla, tak wiec bedzie to taka sama gra, jak cala rzesza innych gier z tego gatunku, jednak Diablo sprzeda sie od nich lepiej, a to ze wzgledu na wyrobiona przed laty marke, jak i na samego Blizzarda, ktorym nie wiem dlaczego, wszyscy tak sie zachwycaja ( wszystkie ich gry nudzily mi si epo kilku minutach, oO). Ja oczywiscie D3 nie kupie, ale nic mi do tego, bo ja zwyczajnie nie rozumiem fenomenu tego typu gier. Zaklikanie na smierc tysiaca potworkow i pobieranie z ich wnetrznosci losowo generowanej masci zelastwa.... To do mnie nie trafia, jest zbyt bezosobowe, malo wyrafinowane i okropnie nudne, przynajmniej w moim mniemaniu. Przynajmniej nie bede musial wydawac na to kasy xD.

ale powiedzmy sobie szczerze, niedużo się tu zmienia.

Ale po jasną cholere zmieniac coś, co świetnie (według fanów) działa?

Ale po jasną cholere zmieniac coś, co świetnie (według fanów) działa?

Z takim podejściem połowa producentów nie musiałaby robić nowych gier. :)

Zmian jest od cholery tylko zamiast byc ignorantem wypadaloby najpierw poczytac. D3 ma swoj specyficzny klimat, ktory do mnie trafia i tyle.

Z takim podejściem połowa producentów nie musiałaby robić nowych gier.

A pieniążki same także by się nie zrobiły :D

Jakoś o Diablo III nie myślałem, ale teraz naszła mnie ochota na niego. Zapewne bardzo łatwo zcrackują gierkę i większość już będzie grała w grę dla pojedyńczego gracza 13 maja :) Też będę się do nich zaliczał.

Kolekcjonerka to wedło mnie kasa w błoto, ale standarda jak najbardziej kupie.

Grywalność i jeszcze raz grywalność :) gra na kolejne 10 lat

No i jak tu się uczyć do matury jak takie gry wychodzą :<

Kolejne zarwane noce nad wspólną grą ze znajomymi :/