Diablo 3 warto?

Dozbierałem sobie trochę kasy i mam taki dylemacik.Czy kupić sobie gierke na xboxa czy może d3 ? PoE srednio mi do gustu przypadło, za dużo skilli pasyvnych i mało się dzieje na początku, brakuje tam takiej dynamiki.W diablo 3 grałem u kumpla do 15 poziomu, jak wygląda dalej gra no i jedno z ważniejszych, co tam się robi na end-game.

To jest tak, wbijasz 60 lvl, dropisz z 2 dni eq potem ci sie robi to nudne i monotonne (zależy od człowieka) i czekasz na pvp :P tylko nie wiem czy jprzypadkiem już nie jest :s

A szybko wbija się ten 60 lvl ?

zależy, samemu to z 2 dni ? albo dłużej ? jak kumplowi pomogłem to w 8h ~ może dłużej ale to robiliśmy ciągle te same instancje ... gdzie szybko exp leci ... a tak samemu to będziesz pomału przechodził i poznawał Fabułe,

sry że pisze chaotycznie ale z imprezy wróciłem

Hmmmmmmm to lipa, bo myślałem, że za cene 160zł dostanę coś więcej, zabawę chociaż na ferie :/.Dobra widzę, że muszę szukać w czymś innym :P.

Diablo to h&s czyli robisz 100 tys razy to samo , żeby wydropic lepszy iteam jeśli nie lubisz powtarzać jednej rzeczy 100 razy to nie masz co próbować gier typu h&s.

Jakbym na koncie nie mial tego 60 lvl Mnicha z Pro EQ to bym ci pożyczył konto żebyś se mógł chociaż pograć i zobaczyć :P To szukaj szybko bo ferie sie zaczeły :P Chyba ...

ta ale 60lvl to nie koniec bo potem masz ''paragon lvl'' i ten wbijasz od 1 do 100 aż wiec tu zajęci jest na kilka setek godzin ;P

Ja moją postacią mam 90h przegranych i mam 60lvl i 17lvl paragon dopiero wiec :P

Ogółem polecam Grę no i niedługo już pvp wprowadzą wiec bd ciekawie :D

I głownie w tej grze chodzi o Drop EQ swojego i tyle :)

Ostatnio widziałem D3 za 100 zł więc trochę spadło.

No zaczęły, zaczęły :P.W diablo 3 grałem już tak jak mówiłem do 15 lvla, albo i troszkę większego i grało się przyjemnie, ale jeżeli gra nie oferuje nic oprócz farmienia coraz lepszego EQ i powtarzania jednego i tego samego, aż do płaczu to chyba gra nie dla mnie.Mnie raczej interesuje to, aby przyjemnie się expiło, ale end-game był jakiś bardziej rozbudowany.

@blaumro to była przecena, już tego nie ma.

Ano racja zapomniałem wspomnieć o Paragon lvl ... 1 Paragon lvl to co pamiętam to zwiększało o 2% drop magicznych przedmiotów i złota, mam tam z 20 Paragon ale to i tak chamsko nic nie dropi :P chociaz eq mam by se radzić na M6-7 więc not bad, ale i tak dużo farmienia ... chociaz potem można sprzedawać za kase :P ale ceny spadły itemów kiedy dodali tak zwane zwiększenie siły potwórów ... czyli ustawiam se np M10 tam są jakieś przeliczniki... na Inferno chyba na M10 moby mają 2x większy drop ale za to 2000% hp itp itd ...

Jasne że nie warto , znam grono fanów tej gry którzy po 14 dniach wywalili ją w kosmos .

BTW dla porównania diablo kupiło ok.5mln osób

A taki battlefield 3 prawie 30mln :)

Tyle że battlefield 3 cały czas sie rozwija i sie nie nudzi.

mnie tam diablo 3 sie bardzo podoba:) zależy od gusta. Gra mnie poprostu bawi ciagle się rozwija

Narazie sobie zakupiłem wowa, spróbuję pograć na globalu, zobaczę jak to wygląda.Może zostane przy tym na dłużej.

Thunderbird : poco pier.... takie bzdury diablo3 nie zakupiło 5mil tylko 12mil ( http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/A-Diablo-3-jest-takie-s%C5%82abe-%C5%BCe-sprzeda%C5%82o-si%C4%99-tylko-w-12-mln-egzemplarzy ) , po za tym porównujesz 2 zupełnie inne gry .

A co do diablo3 jeszcze jutro jest nowy dodatek a między innymi w tym PVP :)

Diablo dostaniesz już za mniej niż 100 zł, ostatnio widziałem nawet za 69.99 (nie w sklepie). Za tą cene jak najbardziej opłaca się kupić gre.

na allegro keye sa za 155

70zł za diablo ? powiedz gdzie ... w media przed gwiazdką były po 99 a teraz stara cena chyba 179zł coś takiego

@grzonas gdyby była taka cena to bym się nie zastanawiał.Ale cena to 155zł.

Jak coś moge sprzedac moje konto do Diablo 3... ja to kupilem, skonczylem raz i... i d*pa. Nie dla mnie gra.