Diablo 3

Zapraszam na serwer Diablo 3 prywatny. Jest to narazie wersja BETA, lecz można obczaić co i jak przed zakupem orginałki :) 100-/+ online. Pozdrawiam

Jeśli chce ktoś pograć, nick Ashin.

http://diablo.4vendeta.com/index.php

Co działa, a z czym są problemy?

nie wiem ;p Wszedłem do gry i czekam na kolege aż ściągnie bo samemu mi się nie chce grać

mi nie działa jak ten skrót robie pisze albo error albo z battle netem mnie łączy

Zrobiłem tak jak kazali z tym skrótem i nie można się połączyć z battle.net . Ktoś wie jak to ominąć? :)

Nie chcę Wam psuć humorów, ale skoro jeszcze nie ma nawet cracka do Diablo III to wątpię, żeby był już prywatny serwer. Jak się mylę to mnie poprawcie, byle bez hejtu :D

to beta malły wycinek aktu 1 bez większości ciekawostek maks chyba 13 poziom lipny drop ogólnie tylko do przetestowania ... nawet wszystkie skille nie działaja XD

Nie chcę Wam psuć humorów, ale skoro jeszcze nie ma nawet cracka do Diablo III to wątpię, żeby był już prywatny serwer. Jak się mylę to mnie poprawcie, byle bez hejtu

Są już prywatne serwery, jest ich mało ale są.

Aby dołączyć do gry należy w skrócie umieścić odpowiednią linijkę, utworzyć konto na tej ich stronie i mieć nadzieję, że uda ci się zalogować.

A to w takim razie podziękuje za coś takiego :)

Powodzenia z serwerami i crackami piraci;p

Nie ma szans zrobic cracka do diablo 3 :D

Servery sa postawione online, wiec to jest nie mozliwe zeby zrobic cracka do gry online.

Jedyne na co mozecie liczyc to prywatne servery, ktore pewnie powstana za jakies 2-3 miesiace.

już są servery prywatne ;3 cracka nie zrobisz, privy owszem, które powstały już dzień po premierze ;)

A właśnie, że "crack" będzie bo SKIDROW powoli, ale jest w trakcie robienia "serwera" do singla tak jak to w dwójce było :)

Crack powstaje, bo takowe zawsze byly i zawsze beda, moze to jest w tej chwili pewien problem, ale przypomnijcie sobie, jak wyglada sprawa z AC2. Tam rowniez gra sie na serverach, moze nie w takim samym stylu,jak to sie ma w Diablo, ale z tego co mi wiadomo, to gra wymagala polaczenia internetowego, bo w trakcie gry w locie pobierane byly jakies pliki, a wszystko odbywalo sie na serverach Ubisoftu. BYly meczarni, byly pirackie lamenty, ale wszystko i tak zostalo zlamane. Fakt, troche to zajelo, z tego co pamietam, to nawet ponad miesiac, ale zabezpieczenia i tak padly. A kto byl poszkodowany? Jak zwykle uczciwi gracze, ktorzy raz, ze musieli byc ciagle w sieci, a dwa, ze te servery ubisoftu jakas specjalna jakoscia nie grzeszyly, a dokladniej, to stabilnosc siadala. Byly tam nawet jakies ataki frustratow - hackerow. Mniejsza o to, tak konczac wypowiedz napisze tylko, ze cracki do singla i tak sie pojawia. Koniec, kropka.

Zapraszam na serwer Diablo 3 prywatny. Jest to narazie wersja BETA, lecz można obczaić co i jak przed zakupem orginałki :) 100-/+ online. Pozdrawiam

Jeśli chce ktoś pograć, nick Ashin.

http://diablo.4vendeta.com/index.php