Diablo 3

Cześć wszystkim. Mam dylemat mianowicie jestem fanem diablo od bardzo dawna. Ale jak wiadomo czasy się zmieniają z wraz z nimi priorytety.

Moje pytanie brzmi czy warto wydać kasę na D III?

Nie mam zbyt wiele wolnego hajsu, dużo inwestuje w sport i zdrowy tryb życia a to sporo kosztuje i odłożenie 180 zl nie jest łatwe.

Czekam na odpowiedzi z uzasadnieniem

Jezzuu śćiągnij z battle.net i spróbuj bo jest za darmo do 13 lvl -.-

A przypadkiem nie trzeba jakiegos Kodu ?

Gdzieś czytałem że już chyba nie trzeba.

Spędziłem ~~400godzin i nadal bawię się niesamowicie. Jeżeli jesteś starym graczem D2 i uwielbiasz to co w Diablo najlepsze to D3 jest idealne.

Tylko uważaj... D3 może cię pochłonąć.

@UP POPIERAM w 100%.

Kupuj, oj kupuj :D

Słyszałem że do dziś nie działa PVP. Czy to prawda?

Up prosiłem o uzasadnienia.

Tak nadal nie ma pvp. Brak mozliwosci wbijania 99lvl rowniez boli , gdyz 60 dosyc latwo sie wbija. Juz od jakiegos czasu nie gralem wiec nie wiem czy poprawili inferno bo bylo troche niezbalansowane ;p Ale fabula,filmiki, dialogi i dubing pierwsza klasa ;p

Dodano 100 paragon lvl co zajmie czas jak wbicie 90 w 2.Poprawiono drop i statystyki.Pvp będzie w patchu 1.1 wraz z niespodzianka.

Cześć wszystkim. Mam dylemat mianowicie jestem fanem diablo od bardzo dawna. Ale jak wiadomo czasy się zmieniają z wraz z nimi priorytety.

Moje pytanie brzmi czy warto wydać kasę na D III?

Nie mam zbyt wiele wolnego hajsu, dużo inwestuje w sport i zdrowy tryb życia a to sporo kosztuje i odłożenie 180 zl nie jest łatwe.

Czekam na odpowiedzi z uzasadnieniem