Siemka, otóż mam pytanko znalazłem diablo za..... 3zł i nie wiem czy to prawda, łapta
http://allegro.pl/di...2836448260.html
Co o tym myślicie ?
@Edit mój kumpel dostał to za free jest to trial, opłaca się kupić ?
Siemka, otóż mam pytanko znalazłem diablo za..... 3zł i nie wiem czy to prawda, łapta
http://allegro.pl/di...2836448260.html
Co o tym myślicie ?
@Edit mój kumpel dostał to za free jest to trial, opłaca się kupić ?
TRIAL GUEST
Czyli grasz przez 24h godziny jak dobrze pamiętam.
Poza tym chyba Blizzard udostępnił za darmo triala do D3.
Aha a mam jeszcze jedno pytanie, skoro takie coś kosztuje 3 zł to czy idzie zrobić tak, że po 24h gry mogę dokupić sobie następne 24h gry ?
Kiedy ja kupowałem Diablo, to Guest Pass pozwalał grać do 1/3, czy 1/2 Aktu I. Bez limitu czasowego.
Jak coś się zmieniło to chylę głowę
Trial umożliwia granie z ograniczeniami do czasu pokonania Króla Szkieletów.
Ten Trail da ci 5h ~ grania może mniej, tyle czasu wymagane jest dojście do Bosa Szkieletów po nim już nic dalej nie masz,
ja polecam kupic za te 99zl w MediaMarkt lecz u mnie w trn w sob na półce tylko 2 zostały jak kupowałem ale gra świetna !
Polecam diablo3.Mam już grubo ponad 600h w grze i dalej jest świetna zabawa;d
ja polecam kupic za te 99zl w MediaMarkt lecz u mnie w trn w sob na półce tylko 2 zostały jak kupowałem ale gra świetna !
Miło wiedzieć że ktoś z okolic Tarnowa prócz mnie gra w Diablo 3 ^^
Polecam diablo3.Mam już grubo ponad 600h w grze i dalej jest świetna zabawa;d
Również mam 600h i nadal jestem zagorzałym graczem! Polecam grę!
lecz u mnie w trn w sob na półce tylko 2 zostały jak kupowałem
Można zamówić ze sklepu internetowego MediaMarkt z odbiorem w konkretnym sklepie. Przesyłka darmowa, cena taka sama.
Ja wczoraj zamówiłem w Saturnie za taką samą cenę (~98zł) kurierem do domu.
I wszystko jasne, http://gry.interia.pl/pc/news/diablo-3-robi-furore-w-google,1873094
pamiętam jak hejtowali gw2 > d3 ^^
szkoda że nie ma działu poświęconego Diablo 3 ;x
a gre jeszcze raz polecam , dziś pierwszy itemek Legendarny poleciał juz na 20lvl ah
Trial umożliwia granie z ograniczeniami do czasu pokonania Króla Szkieletów. Bez ograniczenia. Ja dziś kupiłem za 99 zł w Auchan dostaniesz 2 takie guesty dla przyjaciół
ta tyle ze już ten Trial jest darmowy dla każdego kto chce bez zaproszenia
ja mam 200 h i już mnie pomału przestaje kręcić ;D No ale nigdy nie byłem maniakiem aż tak długiego grania
No ja wbijam paragon teraz aktualnie 25 poziom grę mam od 2tyg, tylko ten drop kiszka przez 3 dni 0 czegokolwiek, dziś 2 razy ta sama różdżka z crapowymi statami - na siarę poszła ... w zasadzie od początku gry znalazłem może z 10 legendarnych itemków i wszystkie na siarę poszły, już nie piszę o żółtych leci ich masa z czego 99% to syf (mf 310 gf 290) - farma akt 3 testowane na mp0-2
Blizz macza palce w tym co ma dropić i jak często ma dropić, ustawia według własnego upodobania, popyt i kasiorka leci
Dla nowych graczy niestety bez kupienia czegoś za real kasę jest ciężko, pierwsze diablo kupiłem 15 maja... wszyscy mieli ciężko, ale przynajmniej szło się dorobić, teraz przez boty i politykę bliza jest ciężko że w #@#%#^ , z braku czasu sprzedałem i ostatnio naszło mnie na powrót, no ale sorry z takim dropem XD, dobrze że jest allegro to się człowiek szybko podreperował i teraz może spokojnie farmić , tylko co z tego jak niic wartościowego nie dropi... dziennie robię koło 7-10 runnów i jest lipa
Edit:
Wnosisz coś do tematu, czy rżniesz głupa ?...., podsumowuję grę, - dla ciebie specjalnie podam to łopatologicznie, boś nie kumaty .... masz friendsów co ci gear udostępnią, masęęęę czasu lub hajs kupuj bo świetna gra, w innym wypadku tylko się wqwisz, bo tu wydropić coś sensownego trudniej niż trafić 6 w totka.
Kupiłem grę dobiłem 60 i używając itemków z dropu mooże osiągniesz 30-40k dpsu, ale surv to już inna sprawa możesz zapomnieć o uberach i grze na MP wyższym od 1, kłania się AH, ale żeby tam coś sensownego kupić trzeba conajmniej 100 baniek mieć MINIMUM... tylko, że loot jest naprawdę lipny, jeśli już ci dropnie coś legendarnego to na 90% siara.
Ostatnio miałem trochę wolnego czasu i grałem kolo 6-7h i przez 2 tyg nie dropnęło nic czym można się pochwalić, albo na czym można było zarobić (10 legend w 2 tyg, 0 setowych itemków - MF koło 300)
Wiadomo, że lot jest randomowy i na drop legend raczej mały ma wpływ MF, ale czemu losuje bardzie w stronę tego nieprzydatnego crapu
btw. czym tu się chwalić jak większość starszych graczy dorobiła się zanim tak spierdzielili drop, a reszta musi szukać innej drogi - lepiej mi się grało po 15 maja było ciężko, ale przynajmniej gracz był nagradzany
@UP Chwalisz się czy żalisz
No ja wbijam paragon teraz aktualnie 25 poziom grę mam od 2tyg, tylko ten drop kiszka przez 3 dni 0 czegokolwiek, dziś 2 razy ta sama różdżka z crapowymi statami - na siarę poszła ... w zasadzie od początku gry znalazłem może z 10 legendarnych itemków i wszystkie na siarę poszły, już nie piszę o żółtych leci ich masa z czego 99% to syf (mf 310 gf 290) - farma akt 3 testowane na mp0-2Blizz macza palce w tym co ma dropić i jak często ma dropić, ustawia według własnego upodobania, popyt i kasiorka leciDla nowych graczy niestety bez kupienia czegoś za real kasę jest ciężko, pierwsze diablo kupiłem 15 maja... wszyscy mieli ciężko, ale przynajmniej szło się dorobić, teraz przez boty i politykę bliza jest ciężko że w #@#%#^ , z braku czasu sprzedałem i ostatnio naszło mnie na powrót, no ale sorry z takim dropem XD, dobrze że jest allegro to się człowiek szybko podreperował i teraz może spokojnie farmić , tylko co z tego jak niic wartościowego nie dropi... dziennie robię koło 7-10 runnów i jest lipaHahahahha
Mam nadzieje ,że przestaniesz grać.Przez takich ludzi blizzard musi nerfić gry;/
@UP pisze to osoba która próbuje na siłę być zabawna jeb jeb jeb a masz ty poczwaro jeb jeb jeb i tak w każdym kolejnym filmiku, tekst ten sam tylko tło się zmienia..., ale wracając do tematu
, kto powiedział, ze przestanę grać ?, kolejny półinteligent - grę już znerfili, jak pisałem wcześniej było trudniej, ale farmienie było bardziej opłacalne i dzięki temu gra była przyjemniejsza - ręce opadają, kolejny który próbuje zabłysnąć... na siłe
@UP pisze to osoba która próbuje na siłę być zabawna jeb jeb jeb a masz ty poczwaro jeb jeb jeb i tak w każdym kolejnym filmiku, tekst ten sam tylko tło się zmienia..., ale wracając do tematu, kto powiedział, ze przestanę grać ?, kolejny półinteligent - grę już znerfili, jak pisałem wcześniej było trudniej, ale farmienie było bardziej opłacalne i dzięki temu gra była przyjemniejsza - ręce opadają, kolejny który próbuje zabłysnąć... na siłe" Zły blizzard ,oj zły, sam crap dropi o jezusie dlaczego,oddajcie mi kase ,błagam proszę..."
Jesteś nudny!!!!! 22 PL .... ile ty masz godzin spędzonych w grze ,ludziku cukrowy? 100?
Dziwnym trafem ,mój pierwszy leg padł po 120h...i to crap z lvl 58
teraz po 600h i 81 paragonie gdzie przy mp0 mam mf 375 i tak dalej ,dropie elegancko....
Zarobiłem na nowy monitor, 260kk w bagu i nie narzekam...a idac twoim marnym tokiem rozumowania, powinnienem już po 120 h pisać pełne "rzalu i bulu " posty,że blizz innym daje a mnie jedynemu nie...
Zero pomocy,baaa sam teraz pomagam innym,ale nieee lepiej żalić się....
Dobra rada "shut up " i graj...
EDIT: Dołącz do drużyny na battlenet/diablo3/forum-tych z 200h max
zabawnym na siłe jest człowiek piszacy ,że mając 53 lvl i 50h gry wydropił "TYLKO" 3 legendy...