Szukam jednej, maks dwoch osob do wspolnego grindu w d3.
Interesuje mnie gra od nowa. Ledwo co zalozylem witch doctora ( aktualnie 7 poziom ).
Kontakt :
gg 3347863
btag Inkey#1668
Szukam jednej, maks dwoch osob do wspolnego grindu w d3.
Interesuje mnie gra od nowa. Ledwo co zalozylem witch doctora ( aktualnie 7 poziom ).
Kontakt :
gg 3347863
btag Inkey#1668
Jeśli mój temat o GW2 nie wypali, to za 3 dni mogę z tobą spróbować od zera.
Kolbi#2718.
Za trzy dni to nawet malo grajac juz moge spokojnie zrobic 60.
Jeśli na hardcorze, to mogę pogrindować trochę, jeśli podgonisz (mam char na inferno).
Od nowa mi się nie chce przechodzić znowu 4 razy grę (rok temu przelazłem koło 20 razy w tydz i mam dosyć po dziś wątku fabularnego d3) : )
Hajmus#2391 - 87 paragon barb. Zapraszam
Ostatnio nie bylo za bardzo czasu na gre, wiec stoje praktycznie z lvlem.
Bump.
Cześć,
ostatnio mało osób gra w Diablo 3. Kiedys mieliśmy tłumy na kanałach Diablo 3, teraz świeca pustkami. Mimo to zapraszam na teamspeaka hp-m.eu hasło: hpm w celu wspólnego grania i integracji. kontakt gg 6590917
@up
Wysłałem zaproszenie do znajomych.
w sumie też z chęcią bym zagrał w diablo 3 ale mam nowe konto i niestety musiałbym zaczynać od zera do bohatera. Ale jestem chętny
Jeśli jest miejsce to ja też bym zagrał :S
Blizz zj***ł sprawę. D3 jest na straconej pozycji, bo już wiele osób odeszło od tego tytułu i narobiło mu mało pozytywnej "reklamy". Farmienie przedmiotów to ŻENADA. Człowiek siedzi kilka h po to, by wyfarmić item warty siarki, czyli nic. Gra do 60 lvla jest spoko, potem gdy zaczyna się farma, nowy gracz nie ma życia. Są dwie drogi, znaleźć kumpla który ma czas i golda, lub poświęcić kilka tysięcy minut gry na dorobienie się itemów, wk***iając się przy tym niemiłosiernie. Radzę wam się zastanowić czy naprawdę gra ta jest warta nerwów. Miało być tak kolorowo, a blizz, jak to blizz ostatnimi czasy, zj***ł sprawę na całej linii,
Do listopada nie warto grać . Wielkie czekanie na patch ds itemizacji sam wbilem 100 paragon Dh i jedynie loguje pogadac z kolegami . W tej grze nie ma co robic
a wbijanie kilku postaci na 100 paragon to meczarnia i strata czasu
Ja wbiłem 3 paragon i już sie nuda zaczyna :S Ciągłe bieganie po tych samych lokacjach jest frustrujące. Kiedyś mieli wprowadzić patch PvP który miał być hitem, a okazał się gównem i od tamtego czasu nie gram. :S
Niewiele sie rozni od d2. Co innego robiles w d2 jak farmienie itemkow?
Jeżeli wam się nie podoba to nie grajcie i odstawcie grę, jaki problem? Ja się świetnie bawie - 89 poziom mistrzowski barbarzyńcą i obecnie na celu mam wbić 100plvl i zacząć wizzem Może jestem fanboyem Diablo bo gram od jedynki, ale nigdy żadna gra mnie tak nie wkręciła. To jest tytuł nie dla wszystkich poprostu
No ostatnio gra mi się ciekawiej również, bo pomagam niektórym z tego forum
W temacie raczej nie chodzi o dyskusję o Diablo 3 i jego istnieniu, a raczej o czymś ciut innym. Chociaż sam tytuł (tak ogólnikowy) wskazuje na coś zupełnie odmiennego (kiedy wy się nauczycie nazywać tematy po ludzku, aby inni wiedzieli co można znaleźć w środku). Ale ja tutaj nie po to.
Do listopada nie warto grać . Wielkie czekanie na patch ds itemizacji sam wbilem 100 paragon Dh i jedynie loguje pogadac z kolegami . W tej grze nie ma co robic a wbijanie kilku postaci na 100 paragon to meczarnia i strata czasu
Można linka ?
Itemizacja, albo innymi słowy "Loot 2.0", zostanie wydany po Blizzconie (8 - 9 listopada). Blizzard nie chce wydawać pojedynczych łatek, dlatego woli zrobić wszystko raz, a konkretnie.
http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/7668327468
1) http://diablo.somepage.com/news/1567-d3-developers-pc-diablo-iii-may-get-console-features2) http://diablo.somepage.com/news/1569-items-20-revamp-in-d3-wont-happen-before-blizzcon3) http://diablo.somepage.com/news/1570-d3-developers-items-could-be-upgraded-and-become-nontradeable
Jeszcze kiedy ma się wysoki "paragon" to można niezłe itemki dropić, które maniacy diablo potrafią kupić za całkiem sporą sumkę
Jeszcze kiedy ma się wysoki "paragon" to można niezłe itemki dropić, które maniacy diablo potrafią kupić za całkiem sporą sumkę
to juz jest mit ... paragon daje te kilka % mfa i gold finda ,+ statystyki... trzeba miec szczęście nie paragon do legend . co z tego ,ze wyleci fajny helm ( warty 100kk) jak takich jest na Ah ponad 150? i kazdy lepszy od innego? Jedyny sens grac w diablo teraz to wbić 100 , poczekac na patch . i potem sobie latac 100 paragonem na mp 2/3 z max mf/gf i farmic nowe itemki gdzie mozna bedzie ładnie zarobic.
Oj powiem Ci szczerze, że z paragonem 90 dropią mi "kupki" golda po 4.5k, do tego odczuwam większą ilość legend jakie dropią (~3 legendy per 30 minut). Co do tematu to zapraszam diablo maniaków do wspólnej gry (najchętniej mp10). Hajmus#2391