Witam dostałem emaila ,z kodem do Diablo 3 reaper of souls tyle ,że nie posiadam ani podstawki ani na tym e-mailu konta battle.net nie wiem co robić.
Diablo 3
Możesz oddać go koledze który ma podstawkę i chciałby wypróbować nowy dodatek.
Ale ogólnie to twój wybór co z nim zrobisz, zapewne zaraz zlecą się żebracy którzy będą wysyłać ci na Priv wiadomości byś to właśnie im oddał kod.
Ale najlepszy wybór to po prostu zamienić się za kod do innej gry do której nie masz dostępu a chciałbyś zagrać.
Ja niestety nie mam nic do zaoferowania ale i tak takowego kodu nie potrzebuję preorder już dawno zamówiony więc wole pograć po premierze niż psuć sobie zabawę przed nią.
kod w miare drogo możesz sprzedać, około 100+ zł
P.S nie daj się żebrakom...
masz 3 wyjścia :
kupić grę i użyć kod
sprzedać kod
oddać znajomemu
Co do wymiany raczej bym z tym uważał, gdyż pełno "złodziei" się tutaj roi
Ale czy to nie jest podejrzane?
Blizzard gives you Diablo III Reaper of Souls!
Game Number:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
The game will be released on 2014/3/25 12:00 noon.
A few steps to get the game serial number:
- Open this link in your browser: http://us.battle.net/d3/en/blog/10873782/diablo-iii-console-play-free
- Type in the Game Number above, and start the game.
- After you successfully get the serial number, you can pre-install the game file. So that on 2014/3/25 12:00 noon, when the game is released, you can start the game directly.
NOTE: We suggest you to keep this email as a reference.If you have any problem with the present or Battle.net account, please contact with our customer service. Enjoy!
Blizzard Entertainment
Czysty fake, możesz emaila usunąć
Właśnie o to mi chodziło bo coś dziwne aby blizzard rozdawał Klucze na e-maile inne niż przypisane do konta ?
Blizzard już nie rozdaje kluczy, tylko od razu przypisuje grę do konta. Jeśli nie miałeś podstawki a dostałeś klucz w ostatnich dwóch tygodniach, możesz być pewien że to fejk.
Wyjaśniło się ,proszę o zamknięcie.
@ravir, jak to nie rozdaje? A Hearthstone to co?
Chodzi o to, że przypadkowym osobom nie rozdaje klucza.
Witam dostałem emaila ,z kodem do Diablo 3 reaper of souls tyle ,że nie posiadam ani podstawki ani na tym e-mailu konta battle.net nie wiem co robić.