Diablo 3

Witam. Szukam ludzi do pogrania w Diablo 3. Najlepiej od nowa. Jesli jest ktos chetny smialo pisac na dole badz na pw :D

W Diablo 2 chętnie bym zagrał trójka jest hm...słaba?

Pod jakim względem "slaba" ?

Gra prowadzi nas cały czas za rękę...Jest bardzo łatwa a później chodzi tylko o to by zdobyć lepszy set....nie wspomnę o klimacie gry...Lepiej już zagrać w Path of Exile...

Nie wiem co Ci sie nie podoba d3 ale jestes koejna osoba ktora nie ma powaznych powodow a hejtuje te gre, zreszta to jest temat na znalezienie ekipy ...

Ja osobiscie zaczalem gre w nowym sezonie 5 jak narazie 54 lvl barbarianem i jeszcze 2ka znajomych ma dzis dolaczyc. potem podam dane do battle neta bo jestem na fonie.

Yasho autor szuka graczy do Diablo 3, a ty na siłę wtrącasz swoje zdanie które nikogo nie interesuje.

Mushhkin napisz mi swój battletag jak będę miał czas odezwę się w grze.

Ja dopiero co zacząłem grę. Z tego co słyszałem kampanii nie opłaca się przechodzić więc zacznę sezon od poczatku prawdopodobnie łowca. Mój battletag: Tares#2223

Nie wiem co Ci sie nie podoba d3 ale jestes koejna osoba ktora nie ma powaznych powodow a hejtuje te gre, zreszta to jest temat na znalezienie ekipy ...Ja osobiscie zaczalem gre w nowym sezonie 5 jak narazie 54 lvl barbarianem i jeszcze 2ka znajomych ma dzis dolaczyc. potem podam dane do battle neta bo jestem na fonie.

brak sensownego pvp, nawet sam kontent pve znacznie przyjemniejszy oferuje poe, d2. D3 się przechodzi(polecam na konsoli) i ciekawszych rzeczy nie oferuje.

warn_ico.png
Offtop

~Yamiji

Osobiście od d3 wolę devilian'a daje więcej rzeczy do roboty w tym PVP jedna wada że muszą poprawić jeszcze w grze parę rzeczy.

warn_ico.png
Offtop
~Yamiji

Może powiem tak by przejść pierwszą lokacje w Diablo 2 musieliśmy hmm się bardzo na męczyć gra nie prowadziła nas za rączkę jak małych nic nie wiedzących dzieci tylko mówiła co jest naszym celem i gdzie miej więcej to się znajduję Diablo 3 od początku pokazuje nam cel na mapie idź tu tu i tu...Fabuła w Dodatku jakaś dziwna pokonujemy po takim czasie wszzystkich złych a tu naglę Anioł się buntuje a potem wszyscy źli uciekają...Żałosne..Moim zdaniem.

warn_ico.png
Offtop
~Yamiji

@up

Albo ty jesteś po prostu debilem albo jesteś debilem... Autor tego tematu napisał że szuka GRACZY do Diablo 3 a nie opinii na temat Diablo 3

warn_ico.png
Obrażanie innych
~Yamiji

Witam. Szukam ludzi do pogrania w Diablo 3. Najlepiej od nowa. Jesli jest ktos chetny smialo pisac na dole badz na pw :D