Diablo 3

Szukam kogoś do gry Diablo 3 ? Jest ktoś chętny ?

Od 0 czy od jakiegoś konkretnego poziomu? Dodatek masz?

Mam dodatek i ja bede zaczynal od 0 bo nie gralem od sezonu 5. Mozliwy boost jesli komus nie przeszkadza :D

a kiedy startuje nowy sezon?

5 sierpnia o 17.00. Oczywiście wpadnie i poexpie postać. Można się zgadać.

Jak coś to mam TS'a więc można popykać :). Dzisiaj zaczne pobierać giere :).

Również jestem chętny :)

Posiadam ts3, niech mi ktos poda swój nick oczywiście mam nadzieję, że chociaż 16+ mogę zacząć grę od zaraz (nie tylko sezon)

Jestem chętny, pewnie wystartuje w sezonie od jutra. Mój BT: Milek#2554

Również jestem chętny 

Posiadam ts3, niech mi ktos poda swój nick oczywiście mam nadzieję, że chociaż 16+ mogę zacząć grę od zaraz (nie tylko sezon)

Jestem chętny, pewnie wystartuje w sezonie od jutra. Mój BT: Milek#2554

Jak wrócę do domu podeślę wam Discorda na którym będziemy grać :)

Kto dziś chętny na wspólny start o 17? Pozdrawiam.

Niestety popykam dopiero jutro :( Myślicie, ze po tych kilkunastu godzinach ktoś jeszcze będzie ciskał od początku? W obecnym sezonie po kilku dniach nie było już z kim grać pierwszej postaci.

Niestety popykam dopiero jutro  Myślicie, ze po tych kilkunastu godzinach ktoś jeszcze będzie ciskał od początku? W obecnym sezonie po kilku dniach nie było już z kim grać pierwszej postaci. 

Sezon startuje dzis a ja zaczynam dopiero w niedziele. Najwyzej, polecimy na boosta :D

To jak coś to jutro i dalej już pewnie będę prowadził sezonowe boostowanie dla ludzi z różnych społeczności (polska, season bosting, boost me up itp.) O ile nic się nie zmieniło :)

W sezonie po free bosta,

Piszcie/dodawajcie Cycuszek#2539

Albo dla samego wspólnego pogrania,

Pozdrawiam :)

@Cycuszek dodałem Cię jako export#cośtamcośtam (nigdy nie pamiętam numeru :D )

@kamikadze112 mam ;)

Szkoda że przed samym startem tak znerfili możliwości WD'ka a niby 1 ring :< tak samo było z barbem i bracerkami nie pamiętam przy którym sezonie ^^

Panowie gdzie teraz dostane d3 + dodatek najtaniej? Bo nie wiem czy znowu nie kupic i zagrac z wami.

Allegro/Fabryka kluczy koło 115.

G2A 120. z bonem rabatowem wyszło by koło 110 pewnie też.

Na kinguinie jest ciekawa oferta dodatku za 41zł (inne portale koło 60) i do tego podstawka z ekeye i cacy.
https://www.kinguin.net/pl/category/5460/diablo-3-reaper-of-souls-battle-net-cd-key-global-pc-mac/
https://www.e-key.eu/pl/diablo-iii-pc-mac.html

Ale w sumie ja bym brał za parę zł paczkę z np. allegro od resellera, szybko, 5-10zł drożej, a w 1 ;)

Możecie dodać laaki97#2152 też chętnie popykam z Wami :D

Kto chcę grać zemną nowy sezon. ADD Saskeczo #2397

Jestem nastawiony na szybki rush mapek i wbijanie jak najwyższego paragonu profesjonalnie

.tumblr_n9cx96FekM1rawb5do1_500.gif

https://discord.gg/G4fjskf

Zakładam Discorda, grupujcie się :S
Jak by ktoś szukał drużyny, osób do różnej farmy, chciał pogadać podczas sezonu to enjoy.

Nick na discordzie zmieniajcie na formę battletagu np : Cycuszek#2539