Diablo II

Mam pytanie czego gdy robie palladyna w my i nabije 10 nie mogę wyszego lvl bić nic mi exp nie leci pomusicie pls :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

Po 1: Paladyn a nie Palladyn... tibiańczyku ;]

Po 2: Przeinstaluj gierkę ;]

z tamtym lvl co nie można mieć wyżej 10lvl pamiętam, że coś było ale nie pamiętam dokładnie co :mrgreen:

trzeba było zrobić jakiś quest, kogoś zabić lub coś w tym rodzaju. Przeinstalowanie dużo nie da :-P

No Quest ale jaki :?: :?: :-P :-P

Cóż, wystarczy je wykonywać po kolei i w końcu pójdzie dalej :)

gafcio diablo 2 lod i zwykle to sa gry multi player ja gram przez neta tylko i wylacznie mam 82 druida na cbn :) i gra sie naprawde fajnie , pomalu koncze grac w diablo i bede chyba sprzedawal moje konto ale polecam gra jest spox :>

Ach, pamiętam te czasy, kiedy wspólnie z kolegami tłukliśmy się przez IP, wspólnie wykonywaliśmy zadania - ogólnie było fajnie. Szkoda, że to już minęło. Trzeba będzie poczekać na Diablo 3, które mam nadzieję, o zgrozo, nie będzie w 3D.

Ach, pamiętam te czasy, kiedy wspólnie z kolegami tłukliśmy się przez IP, wspólnie wykonywaliśmy zadania - ogólnie było fajnie. Szkoda, że to już minęło. Trzeba będzie poczekać na Diablo 3, które mam nadzieję, o zgrozo, nie będzie w 3D.

Mhmm miałbym taki same odczucia, lecz teraz wiem, że zamiast grać w Diablo mogłem nauczyć się coś robić ( strony www? php?), bo obecnie zmiast wiedzy PHP,HTML to mam w głowie questy z Diablo, które kompletnie mi się nie przydadzą :roll:

E tam. Ja łupałem w Diablo a jakoś do drugiego etapu Olimpiady Informatycznej Gimnazjalistów przeszedłem :P I powiem Ci, że po 3 godzinach gapienia się i analizowaniu kodu źródłowego, bez jakiegoś RPG'a na dysku bym nie przeżył. Już mi te wszystkie algorytmy uchem wychodzą. Trochę tego, trochę tego i jakoś żyję ;-)

Nie rozumiem co ma ta twoja olimpiada do diablo ?

Odnoszę się do postu Milana. Taki mały offtop się zrobił, wróćmy do tematu.

Po 1: Paladyn a nie Palladyn... tibiańczyku ;]Po 2: Przeinstaluj gierkę ;]

Palladyn jest dobrze wypowiedzianym slowem :P i z tego co pamietam to tak wlasnie jest poprawnie :D w slowniku jakims tam ;)

BTW: Diablo ma MP chyba nie ? BattleNet czy jakos tak ? :P Otwarty zamkniety? :P Cholera nie pamietam gralem w to z x czasu temu :P

http://pl.wikipedia.org/wiki/Specjalna:Szu...=Mozilla-search (Mistorzwie Kaijudo, LOL -.-)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Paladyn

Słownik Firefoksa też nie zna paladyna przez dwa "L". Paladyn jest prawidłową polszczyzną i nie wplatajmy jakichś makaronizmów.

Nie istnieje coś takiego w Diablo jak blokada lvl'a :)

Maksymalnie można wbić 99 lvl, no, ale to co innego : P

Może o złej grze mówisz ? ;P

A swoją drogą, to D2 ma mp, BattleNet, otwarty i zamknięty. Na otwartym można grać przez neta postaciami z singla, a na zamkniętym postacie robi się na servie Blizzarda i nie można nimi grać na singlu. Jest tam też podział na rankingowy i nierankingowy, ale to już inna sprawa ;P

Mam pytanie czego gdy robie palladyna w my i nabije 10 nie mogę wyszego lvl bić nic mi exp nie leci pomusicie pls :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/