Diablo III, a pakiet cyfrowy

Co się opłaca kupić, czym to się różni (tylko nie piszcie mi że jeden zwykły, drugi cyfrowy) + coś czytałem na necie: http://www.gry.banzaj.pl/Diablo-III-cyfrowa-wersja-z-okresem-weryfikacji-Gracze-nie-moga-grac-w-kupiona-gre-52343.html

Okazuje się, że zakup gry przez internet w wersji cyfrowej wcale nie oznacza możliwości natychmiastowej gry. Gracze korzystający z tej formy będą musieli się uzbroić w cierpliwość, ponieważ zagrają dopiero w 72 godziny od zakupu. Przez ten czas będą mogli korzystać jedynie z wersji Starter. Oznacza to, że gracze po zakupie oryginalnej gry będą musieli przez trzy dni grać w wersję wyposażoną w jeden akt i możliwość rozwoju postaci do 13 LVL.

To prawda? sam już nie wiem co kupić... Dzięki za pomoc.

Ja brałem kiedyś keya do D3 z fabrykakluczy, kupiłem, dodałem, pobrałem i grałem, żadnego okresu weryfikacji nie było :>

Dość dziwne. Zakupiłem na keye i nie było problemu. Klucz dostałem w dniu premiery i od samego startu sobie śmigałem.

aha to dobrze, a czym się różnią??

digital, a cyfrowy ?

digi czekasz na kuriera i dopiero aktywujesz, instalujesz grasz + masz fajne pudełko, cyfrowy masz dużo wcześniej aktywujesz, instalujesz i grasz

największa różnica to chyba pudełko do gry i czas dostawy :)

Również kupiłem wersję cyfrową i nie miałem żadnych problemów, nie było żadnej weryfikacji.

Wersja cyfrowa nie różni się niczym od wersji pudełkowej.

ja tam kupiłem w sobote cd-key na fabrykakluczy zrobiłem w ten sam dzień przelew i jakieś 10 min po tym już moglem grac bo kluczyk dostałem :]

ogólnie ostatnio stwierdziłem ze nie ma potrzeby kupować pudełkowych wersji no chyba ze kolekcjonerskie bo tak to jedynie lezą na polce i się kurzą.

Jeżeli ktoś lubi mieć pudełko to także nie ma problemu. Ja aby mieć wcześniej to kupuje sobie key, a potem na aukcjach allegro pudełka. Psie pieniądze, bo niecałe 10zl za pudełko, zawsze zamawiam kilka i przesylka tez nic prawie nie kosztuje (biorąc pod uwagę /sztukę). Potem drukuje sobie key i przyklejam na box :-)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Po pierwsze sprawdź datę artykułu... Ja osobiście wolę metę kupować nie dość ze szybciej to nie raz taniej.

Co się opłaca kupić, czym to się różni (tylko nie piszcie mi że jeden zwykły, drugi cyfrowy) + coś czytałem na necie: http://www.gry.banzaj.pl/Diablo-III-cyfrowa-wersja-z-okresem-weryfikacji-Gracze-nie-moga-grac-w-kupiona-gre-52343.html

Okazuje się, że zakup gry przez internet w wersji cyfrowej wcale nie oznacza możliwości natychmiastowej gry. Gracze korzystający z tej formy będą musieli się uzbroić w cierpliwość, ponieważ zagrają dopiero w 72 godziny od zakupu. Przez ten czas będą mogli korzystać jedynie z wersji Starter. Oznacza to, że gracze po zakupie oryginalnej gry będą musieli przez trzy dni grać w wersję wyposażoną w jeden akt i możliwość rozwoju postaci do 13 LVL.

To prawda? sam już nie wiem co kupić... Dzięki za pomoc.