Diablo III czy Guild Wars 2

Siemka. Mam pytanie do posiadaczy jednej z gier w temacie (lub jak ktos jest bogaty to obu :P). Mianowicie, ktora gre sie bardziej oplaca kupic? Odrazu mowie, ze do Diablo III narazie nie kupuje dodatku. I jak jest z ludzmi w grze i w Diablo i GW2. Z gory dzieki za odpwoiedzi i pozdrawiam.

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/38811-czy-warto-kupic-guild-wars-2-dyskusja-ogolna/page-46

W tym temacie masz odpowiedź.

Najlepiej to chyba i to i to :P Myślę, że dałoby radę ogarnąć granie w oba te tytuły.

Osobiście wolę GW2.

Niecałe dwa lata temu byłem przed takim samym wyborem. Albo GW2 albo D3. Oczywiście na początku kupiłem GW2, a dopiero potem D3. Jak się potem okazało, Guild Wars 2 był lepszą pozycją, ale tylko do czasu, aż wyszedł dodatek (razem z patchem) Reaper of Souls do Diablo 3. Gdybym teraz stał pod podobnym wyborem, z pewnością wybrałbym Diablo.

Jeśli chcesz kupić jedną z tych gier to masz do wyboru GW2 albo D3 z dodatkiem. Jeśli nie masz zamiaru kupić w najbliższym czasie dodatku do Diablo, to i podstawki teraz nie kupuj.

Polecam ci abyś na początku kupił Guild Wars 2. Szczerze polecam :)

GW2, obie gry posiadam i zdecydowanie szybciej znudziło mi się diablo.

A jak szybko sie expi tam? Do jakiej gry prownalibyscie szybkosc lvlowania? Wow?

Max 2h na lvl. Jest 80. Jak się uprzesz to i spokojnie maksa w tydzień wbijesz.

JAK SIĘ UPRZESZ to i w 3-4 dni wbijesz, może nawet 2 - zakładając, że wybierzesz serwer, który wygrywa z reguły WvW i akurat będziesz trafiał na ogarniętych commanderów. ^^

Ja proponuje gw2 ;) diablo z dodatkiem wychodzi drożej i jak się zrazisz to będziesz dużo w plecy.

Osobiście mam oba tytuły i w oba aktualnie nie gram. W gw2 nie gram bo komputer nie śmiga jak powinien, a diablo się znudziło po którymś tam przejściu.

na 90% Diablo : ROS znudzi Ci się o wiele szybciej jak komp Ci pozwoli grać na najwyższych (4 rdzenie i5) to kup GW2 (pvp, mass pvp jakie jest takie jest ale JEST), PvE, Eksploracja....

Diablo jest świetne jako tytuł uzupełniający. Tak w ogóle to poczekaj 2.5 tygodnia i idź grać w ArcheAge'a.

Siemka. Mam pytanie do posiadaczy jednej z gier w temacie (lub jak ktos jest bogaty to obu :P). Mianowicie, ktora gre sie bardziej oplaca kupic? Odrazu mowie, ze do Diablo III narazie nie kupuje dodatku. I jak jest z ludzmi w grze i w Diablo i GW2. Z gory dzieki za odpwoiedzi i pozdrawiam.