Akurat co do grafy to nie mam zastrzezen. Jak bedzie klimat z 1 no i 2 to zone wyrzucam do kolezanki, zamieniam sie w zombiaka i ciulam tydzien jak na fanboya przystalo.
Diablo III - new trailer
Jest też możliwość, że jeśli ktoś zobowiąże się do płacenia/grania przez rok w WoWa to D3 za darmo dostanie.
@Dixell: 100% true. Ja nie chcę nawet WoWa włączać, bo boję się że za bardzo mi się spodoba, a płacić co miesiąc za grę nie zamierzam. A na SC jestem zbyt słaby żeby kupić i grać na necie. Tak więc, po co mi bonusy do tych gier w wersji kolekcjonerskiej?
@crracked: trailer trailerem i masz rację - nic nie wnosi. Poza tym, że pojawia się Azmodan - ciekawe czy i Beliala zobaczymy w tej części no i oczywiście sama jakość animacji miażdży jak dla mnie.
@Dzz: co do betatestów, to słyszałem sporo głosów że ludzie żałują że w nią zagrali... bo teraz się nie mogą doczekać pełnej wersji (beta jest ograniczona do 1 aktu). To chyba tyle jeśli chodzi o zachowanie poziomu
I kilka zdań odnośnie grafiki... ludzie, czemu uważacie że ona jest do bani? W grze nadal dominuje mroczny klimat! Nie może się on równać z tym co było w jedynce, ale bez przesady z tym narzekaniem. Jedyne co jest bardzo kolorowe to efekty zaklęć, o ile pamiętam z gameplayów... i dobrze, bo głupio byłoby mi rzucać kule ognia czy błyskawice którym brakowałoby jakiegoś nasycenia. Mi to osobiście nie przeszkadza. Ważne jest to, że kolory tła są nadal dość ponure.
A zresztą, o czym tu gadać. Na dwójkę wszyscy narzekali, bo opuściła lochy i podziemia i była... zbyt kolorowa w porównaniu z poprzedniczką. Teraz jest to samo...
@Dixell: 100% true. Ja nie chcę nawet WoWa włączać, bo boję się że za bardzo mi się spodoba, a płacić co miesiąc za grę nie zamierzam. A na SC jestem zbyt słaby żeby kupić i grać na necie. Tak więc, po co mi bonusy do tych gier w wersji kolekcjonerskiej?@crracked: trailer trailerem i masz rację - nic nie wnosi. Poza tym, że pojawia się Azmodan - ciekawe czy i Beliala zobaczymy w tej części no i oczywiście sama jakość animacji miażdży jak dla mnie.@Dzz: co do betatestów, to słyszałem sporo głosów że ludzie żałują że w nią zagrali... bo teraz się nie mogą doczekać pełnej wersji (beta jest ograniczona do 1 aktu). To chyba tyle jeśli chodzi o zachowanie poziomu I kilka zdań odnośnie grafiki... ludzie, czemu uważacie że ona jest do bani? W grze nadal dominuje mroczny klimat! Nie może się on równać z tym co było w jedynce, ale bez przesady z tym narzekaniem. Jedyne co jest bardzo kolorowe to efekty zaklęć, o ile pamiętam z gameplayów... i dobrze, bo głupio byłoby mi rzucać kule ognia czy błyskawice którym brakowałoby jakiegoś nasycenia. Mi to osobiście nie przeszkadza. Ważne jest to, że kolory tła są nadal dość ponure.A zresztą, o czym tu gadać. Na dwójkę wszyscy narzekali, bo opuściła lochy i podziemia i była... zbyt kolorowa w porównaniu z poprzedniczką. Teraz jest to samo...
No i cb to ponoc tylko 1/3(4) 1 aktu i na normalnym poziomie, a bedzie ich 4(ten nowy to inferno).
Mylisz pojęcia. Poziom trudności to nie akt.
Mylisz pojęcia. Poziom trudności to nie akt.
A gdzie napisalem, ze poziom trudnosci to akt?
Sorka, napisałeś to w tak niewyraźny sposób, że myślałem że pisząc "a ma ich być cztery" mówisz o aktach, a nie poziomach trudności, zwracam honor.
Sorka, napisałeś to w tak niewyraźny sposób, że myślałem że pisząc "a ma ich być cztery" mówisz o aktach, a nie poziomach trudności, zwracam honor.
Ja na obczyznie juz troche i z pisaniem po polsku to tylko w internecie mam do czynienia, no i w zwiazku z tym nie dostrzegam kurde juz tak bledow i tym podobnym.
Yeaaaaa kolejny Diablo. Yeeeaaaa, cieszmy sie, radujmy nasze dusze. Jako graczo-wygrywacz sciagne zagram(bym mogl powiedziec kolegom ze gralem). Jako dojrzały gracz(w ogole czy sa dojrzali gracze? ) yyyy WTF?
Grafa przypomina mi MU Online 2 . ale i tak zagram:)
Mylisz się. To grafa MU 2 przypomina D3
Nie wiem czy wywoła to jakąkolwiek dyskusję, ale pewnie część osób zainteresuje się nowym trailerem Diablo III. Jak to w przypadku Blizzarda - po prostu miażdży.
Łapcie: