Diablo III - new trailer

Nie wiem czy wywoła to jakąkolwiek dyskusję, ale pewnie część osób zainteresuje się nowym trailerem Diablo III. Jak to w przypadku Blizzarda - po prostu miażdży.

Łapcie:

No trzeba przyznać wygląda obiecująco. Zastanawiam się jak to będzie wyglądać finalnie ;)

Mniam!

Ale pewnie nie będzie wydany diablos w wyznaczonym czasie... znowu.

Mniam!Ale pewnie nie będzie wydany diablos w wyznaczonym czasie... znowu.

No, na razie to daty premiery nie ma więc chyba nie ma o czym mówić. Znaczy, ma wyjść w przyszłym roku, a patrząc na stopień zaawansowania gry to raczej wszystko będzie działać.

Pare dni temu wróciłem do Diablo II. Już nie moge sie doczekać trójeczki :D

Ladna animacja, ale to wszystko, co zostalo w niej powiedziane, to zawiewa staaszna tandeta... ; p

Zdaje mi sie czy były niusy o 1-szym kwartale 2011... BLIZZARD niechaj się weźmie w garść.

Zdaje mi sie czy były niusy o 1-szym kwartale 2011... BLIZZARD niechaj się weźmie w garść.

Tak juz z Blizzem jest. Robi gry strasznie długo ale jak już wyjdą stają sie hitami.

Tak jak mówisz. Oni dbają o to, żeby tytuł był mega grywalny, dopracowany, no i rozreklamowany. Stąd te znane powiedzenie: ''Wydamy ją, gdy będzie gotowa'' i wszystko :)

Jak chcecie się czegoś więcej dowiedzieć o d3 zapraszam tutaj

http://www.diabloportal.pl/latest/news/

a co do samej gry to już nie mogę się doczekać. Oczywiście wersja kolekcjonerska będzie zamówiona a wy?

No no no, niezły trailer, trochę ma ze starego Diablo II, za to akurat mnie się podoba.

W sieci krąży już od dawna scrackowana wersja D3, w której nie ma npc, a sam masz chyba max lvl i najlepsze skille. Grafika jest naprawdę fantastyczna! Czekam, czekam, czekam! :)

W sieci krąży już od dawna scrackowana wersja D3, w której nie ma npc, a sam masz chyba max lvl i najlepsze skille. Grafika jest naprawdę fantastyczna! Czekam, czekam, czekam!

jeżeli już się coś takiego pojawia to Bizzardzik pozbywa się tego do kilku dni jak nie szybciej więc nie szukajcie nawet.

Wersja scrackowana... podejrzewam że może chodzić co najwyżej o jakąś Alpha lub CBT - w tym pierwszym przypadku gra będzie bardzo uboga, a w drugim będzie miała te same ograniczenia co i beta (lvl, pierwszy rozdział etc...). Szkoda czasu na coś takiego, bo tylko sobie człowiek smaka robi :)

A co do wersji kolekcjonerskiej... ja podziękuję. Pendrive w kształcie Soulstone'a to coś fajnego, czaszka Diablo też by uszła, podobnie zresztą jak ścieżka dźwiękowa. Ale płacenie większej ilości kasy, żeby dostać bonusy do SC2 i WoW? Nie, dziękuję, postoję.

Ja jako fanboy Diablo odradzam kupowac kolekcjonerke bo to co tam jest to smiech na sali. Za pendrive i smieszna czaske nie zaplace 20 funtow wiecej. Aaaa, ale w kolekcjonerce beda jakies pety do wowa i avatary do sc2! Bomba.

To jest tylko trailer więc nie ma się czym podniecać.

Dixel, kocie, dla niektórych dodatki czy do SC2 czy do WoW'a będą przydatne, tak jak np. dla mnie, bo w oba tytuły gram :) Zauważ, że wszystkie kolekcjonerki od Blizza są drogie, np. dodatek do WoW'a, Cataclysm kosztował coś koło 300zl. Ale za to jak to wszystko tam wygląda.. :)

Dixel, kocie, dla niektórych dodatki czy do SC2 czy do WoW'a będą przydatne, tak jak np. dla mnie, bo w oba tytuły gram Zauważ, że wszystkie kolekcjonerki od Blizza są drogie, np. dodatek do WoW'a, Cataclysm kosztował coś koło 300zl. Ale za to jak to wszystko tam wygląda..

No, ale ja kupuje kolekcjonerke Diablo 3 wiec co mnie obchodza jakies dodatki do wowa czy sc2 w niej?

Dix ma racje, troche ssaca ta kolekcjonerka. Juz w innych grach dostawalismy ciekawsze zestawy, a tutaj glownymi smaczkami maja byc te dodatki do innych gier, wiec aby w pelni cieszyc sie z kolekcjonerki musisz... Kupic inne gry blizzarda. Takie troche dziwne.

A tak z innej beczki. Byly beta testy, a raczej nadal trwaja (tak?), slyszeliscie juz opinie? Ogolnie mam na to wylane, bo gry typu Diablo dla mnie nie istnieja, ale jestem ciekaw czy udalo im sie zachowac moc oryginalu, bo jesli chodzi o sama grafike, to wiemy jaka krzywda spotkala tytul.

Jeżeli chodzi o grafikę to sam tak uważałem, dopóki dopóty sam jej nie zobaczyłem na własne oczy. Wiele nowych rzeczy zostanie dodanych, zobaczymy czy uda im się w pełni sklecić wszystko w jedną całość.