Jak mi wiadomo w marcu wychodzi dodatek do D3, w dodatku mają wycofać dom aukcyjny. To znaczy że jeżeli teraz sobie kupie D3 (mam taki zamiar) to koniecznie będę musiał też kupić w marcu dodatek czy nie? Zastanawiam się czy nie wpłynie mi to jakoś szczególnie na rozgrywkę i nie poniosę musowego wydatku na dodatek tym bardziej że najpierw chciałbym się trochę rozkręcić w podstawie a dodatek bym sobie odłożył na później.
Diablo III - Reaper of Souls
Musisz kupić podstawkę i dodatek.
Dodatek nie jest obowiązkowy, ale daje z 60 na 70 lvl cap, nową klasę a z nią nowe 2 sloty na postacie, akt 5, no i najważniejsza rzecz w dodatku czyli tryb przygodowy. Ja osobiście od razu kupuje dodatek, tobie bym radził zadecydować o tym po wbiciu około 10 paragonu.
A jak to jest z tym domem aukcyjnym? Nie będzie go tylko w dodatku czy wraz z premierą będzie jakiś patch w którym go wycofają? Wiadome to jest czy nie?
Usuwają CAŁKOWICIE z gry, ani na podstawce, ani na dodatku go nie będzie
24 marca nie bd AH ani w ROS ani w podstawce wgl zniknie z gry raz na zawsze
Co do kupna D3 raczej bym radził potem kupić ten dodatek bo nie dość że dodaje tą nowa klase itp to i wgl zmienią grę w zupełnie inna lepsza ale i bez niego będzie dało się grać jakieś pytania jeszcze ??
Jak coś mój nick w D3 - Drrama#2881
Dlaczego akurat po wbiciu 10 paragonu? Powiem tak, jeśli masz ochotę na HnS to kupuj bez patrzenia. Diablo to najlepsza gra tego gatunku jaka była i jest. Podstawka to jest mus, żeby grać w dodatek. A w Reapera pograsz kiedy zechcesz go kupić. Osobiście radzę poczekać. Z tego względu, że na ten moment sam dodatek strasznie mało wprowadza. Może inaczej, to co wprowadza miało być już dawno w podstawce, a na dodatek brakuje jeszcze paru rzeczy wcześniej zapowiadanych. Oczywiście nowa klasa i nowy akt wydaje się kuszące, ale na pewno nie w cenie takiej jaką prezentuje podstawka.
Dzięki chłopaki, więc jednak poczekam sobie trochę z dodatkiem do jakiś porządniejszych poprawek tego, a jak na razie zabawię się w podstawkę. Jeśli jest ktoś chętny pograć to niech da znać, chętnie się zgłoszę do wspólnej zabawy i również się trochę o tej grze nauczę Diablo 3 Starter przeszedłem każdą klasą i bardzo mnie zachęciło do kupna tego produktu, D2 również grałem i też bardzo przyjemnie się grało. Zobaczy się jak to będzie ;]
Dlaczego akurat po wbiciu 10 paragonu?
Około bo będzie lepiej znał grę i miał już postać na inferno. A w nowym systemie paragonu paragon będzie dla wszystkich postaci więc będzie miał mały bonus na początek. Oczywiście może wbić 100 paragon na 5 postaciach. Przecież jeszcze 3 miesiące do premiery.
Btw. można grać na serwerze testowym w którym jest paragon 2.0, loot 2.0 i jakieś nowe eventy.
Cześć, niestety obecnie sytuacja wygląda tak, że cały endgame będzie dla graczy z dodatkiem (Adventure Mode) dla graczy z podstawką pozostanie jedynie zwykła kampania, dodatkowo w dodatku dochodzi wiele nowych systemów takich jak transmogryfikacja, enchanting. Jednak zakup na raz nie jest obowiązkowy. Możesz kupić podstawkę, wbić 60lvl swoją postacią, pograć i gdy zacznie Ci się nudzić kupisz dodatek
co wy czepiacie się ceny, że niby dodatek w cenie podstawki ..... ja dałem 180 zeta za podstawke, ci bardziej niecierpliwi jak zabrakło nawet powyżej 200 zeta, dodatek to cena 100zł OMG
Dokładnie na allegro można juz kupić dodatek za 107zł w przedsprzedaży na pewno dużo osób w ciągu miesiąca od premiery przejdzie na dodatek więc lepsza rozgrywka będzie na pewno jeżeli zakupisz od razu dodatek, pomijając fakt , że dodatek ma sprawić , zę będzie się grało przyjem,niej niż do tej pory także jak uważasz.Ja obecnie chciałem czekać do dodatku a teraz trzaskam paragonu na postaciach po paragon będzie dla konta nei dla postaci
pzdrawiam all graczy
Jak mi wiadomo w marcu wychodzi dodatek do D3, w dodatku mają wycofać dom aukcyjny. To znaczy że jeżeli teraz sobie kupie D3 (mam taki zamiar) to koniecznie będę musiał też kupić w marcu dodatek czy nie? Zastanawiam się czy nie wpłynie mi to jakoś szczególnie na rozgrywkę i nie poniosę musowego wydatku na dodatek tym bardziej że najpierw chciałbym się trochę rozkręcić w podstawie a dodatek bym sobie odłożył na później.