Diablo III RoS - wersja konsolowa

Niedawno zakupiłem D3 w wersji na X360 z przeświadczeniem, iż zaraz po wyjsciu na rynek, czyli jakoś za półtora miesiąca, dokupie dodatek. Ku mojemu zdziwieniu nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat wyjścia takwego. Znalazłem tylko ploty o tym iż w pierwszej kolejności, RoS ma wyjść na PS4. Ile w tym prawdy? Nie wiem. Czy macie może jakieś informacje na tematy wyjścia dodatku na inne konsole?

Przypuszczam, że dodatek dostaniesz na xboxa mniej więcej po takim samym czasie co podstawke po wersji pc :) wiec jakoś roczek :)

To lipa, już szykowałem ciężko zarobione dolary xD

Szykować możesz ale nie spodziewaj się że dodatek pokaże się zaraz po dodatku na pc :) myśle ze rok może półtora i na konsolki powinno wyjść :) przez ten czas możesz sobie sety poskładać :)

Niedawno zakupiłem D3 w wersji na X360 z przeświadczeniem, iż zaraz po wyjsciu na rynek, czyli jakoś za półtora miesiąca, dokupie dodatek. Ku mojemu zdziwieniu nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat wyjścia takwego. Znalazłem tylko ploty o tym iż w pierwszej kolejności, RoS ma wyjść na PS4. Ile w tym prawdy? Nie wiem. Czy macie może jakieś informacje na tematy wyjścia dodatku na inne konsole?