Diablo2

Witam serdecznie otóż testowałem kilka hack and slash , jednak stwierdzam że żaden nie oddaje takiego klimatu jak i świetnej zabawy co poczciwy Diablo, i tutaj jest me pytanie czy może ktoś się oriętuje jak ma się Battlenet? , chciał bym pograć i pomaniaczyc na BallRunach:)

To D2 nadal jest na Battle.net'cie? Sprawdzałem kilka razy i nie mogę w ogóle znaleźć, wydawało mi się że już jakiś czas temu zamknięto serwery na rzecz D3.

a testowałeś Path of Exile? jest w tym samym klimacie co D2 bez ah i bardzo duzo graczy

Niemożlwie żeby zamknęli BN Diablo II. Battle.net StarCrafta I, Warcrafta II, Diablo I są aktywne. Nie zostały zamknięte mimo pojawienia się nowych części.

Diablo II to teraz głównie boty i raczej tylko tych spotkach na BN.

działa na BN ostatnio był nawet reset laddera :), sam blizzard tym którzy czekają na dodatek polecił pograć w diabełka 2 ;)

na battle.necie w D2 gra jakies 20k osob, wiec zawsze jest z kim pograc :)

PoE tak sprawdziłem i jak dla MNIE nie zachwyca, cóż jeśli jest z kim pograć to bardzo dobra wiadomość, dziękuję za informację:)

Witam serdecznie otóż testowałem kilka hack and slash , jednak stwierdzam że żaden nie oddaje takiego klimatu jak i świetnej zabawy co poczciwy Diablo, i tutaj jest me pytanie czy może ktoś się oriętuje jak ma się Battlenet? , chciał bym pograć i pomaniaczyc na BallRunach:)