Diablo3 - co po 60 lvl?

Czesc, za niedługo wbije maksymalny lvl 60 w diablo3 i chce sie was spytac co mozna robic na 60 lvl po przejscu all na najwyzszym poziomie, slyszalem cos o specjalnym poziomie pony czy cos takiego :D o co w nim chodzi ?

No jezeli chodzi o pony lvl to musisz wycraftowac kostur by sie na niego dostac - jest to odpowiednik krowiego lvlá z diablo2, czyli zabijasz misie, kwiatki i rozowe jednorozce , i farmisz kase/itemki ;p Od 60lvl farmi sie troche lepiej bo na 60lvl dostajesz buffka ze a kazda elitke ktora zabijesz przez jakis czas masz bonus od mf. Do tego doszlo ponoc 100lvl mistrzowskich do nabicia, kazdy daje 3% do mf/gold finda i pare punktow statystyk ;p

ostatnio dochodzi coraz wiecej end game'owego contentu, chociaz bez pvp to nie to samo. Po wbiciu 60 lvla masz jeszcze 100 poziomow mistrzowskich, tzw. paragony, co by ci sie nie nudzilo ;D za kazdy kolejny dostajesz +3% do mf/gf tak jak napisal koles wyzej. Generalnie jak na razie wszystko po 60 wiaze sie jakos z farmieniem, chociaz przez stacki nefalemow robi sie to duzo przyjemniej (za zabicia paczek elitarnych, otwieranie duzych skrzynek dostajesz buffa na 30 minut, ktory znaczaco podnosi ci mf/gf - z maksymalna liczba pieciu stackow masz stoo procent szans, ze z elitek/duzych skrzyn padnie jakis zolty przedmiot. Ostatnio doszly poziomy potworow - ustalamy sobie skale od 0 do 10 jak silne maja byc potwory, im wiekszy monster level, tym wieksze wyzwanie, ale i drop lepszy; doszly tez ubery, czyli lepsze, mocniejsze wersje zabijanych w swiecie gry bossow. Wiaze sie z tym caly quest, szukanie kluczy, schematu itd. Z uber bossow leca matsy na pierscien, ktory nastepnie mozna wycraftowac i o ile szczescie dopisze, to sprzedac i sie dorobic.

Jako fan pvp z d2 czekam na wersje zdarzen na podworku trzeciego diablo i ku mojej uciesze cos sie nawet zaczelo ostatnio ruszac. Pare dni temu puscili na glowna strone diablo newsa opisujacego pobieznie aktualizacje wprowadzajaca tryb gracz kontra gracz, a imho jest na co czekac.

No jak zrobią ten Death match to będzie zaje***** tylko mogi by zwiększyć ilość osób w party do pvp do 8 nie wiem jak to będzie.

Przykro mi ,ale tryb pvp wejdzie po nowym roku w next Łatce ,ale tylko 1vs1 ,wycofano się z planowanego deathmatch i pracują nad czymś innym.

Blizzard już zapowiedział że nie będzie team death match tylko 1 vs 1, nic więcej przynajmniej na początku

"paragony, co by ci sie nie nudzilo ;D" - nie zgodzę się bo po 20 paragonie robi się taka monotonia, że można usnąć po 2 "alkaizer run" bo nie robiąc tego exp wpada duuuuużo wolniej a jedyny profit jaki masz to zmiana cyferek. Widać różnice dopiero między 0 a 100 paragonem a trochę się to wbija.

Monster Power - "ale i drop lepszy" drop nie jest na tyle lepszy, żeby farmić wysoki poziom a do tego trzeba mieć gear warty setki milionów.

Hellfire ring - "nastepnie mozna wycraftowac i o ile szczescie dopisze, to sprzedac i sie dorobic" wycraftować można ale nie można go sprzedać, ciężko jest zdobyć lepszy niż można kupić na ah za parę milionów a namęczyć się trzeba (chyba, że masz farta i za 1 razem zdobędziesz super ring). Zdobywanie kluczy jest nie ciekawe i wymaga dobrego gearu ponieważ w mojej opinii opłaca się dopiero farmić klucze od Monster Power 5 gdzie masz tylko 50% na to, że wyleci a i tak przed tym trzeba wbić 5 nefalemów.

Ale jeżeli lubisz takie rzeczy to będziesz miał setki godzin fajnej zabawy albo zrezygnujesz po parunastu godzinach po wbiciu 60.

A ja wbiłem 88 ,sprzedaje konto i wracam znów do gry kupując nowe ;d przy okazji kupie sobie tablet albo coś innego za kase xd

Czesc, za niedługo wbije maksymalny lvl 60 w diablo3 i chce sie was spytac co mozna robic na 60 lvl po przejscu all na najwyzszym poziomie, slyszalem cos o specjalnym poziomie pony czy cos takiego :D o co w nim chodzi ?