ile aktow bedzie w finalnej wersji?btw. gra jest tak szczerze mowiac to dobra, ale nie jakas super(first look, mam nadzieje ze dalej sie rozkreci, mowie o finalnej wersji), moze dlatego ze grałem samemu, czegos mi po prostu brakuje, moze rzecz w tym ze przez 2 godziny biegałem po ciemnych korytarzach, praktycznie bez zadnego innego widoku3 rzeczy ktore mnie poirytowały-monotnia jesli chodzi o widoki-rzadko wypadajace zolte przediomty (1 po skeleton kingu)-stanowczo za duze lokacje, po prostu nic sie nie dzieje, raz na jakis czas wyskakuje jakas porzadniejsza grupa stworkow-soundtrack i dzwieki, czy one w ogole tam były? oczywiscie to sa uwagi po 2 godzinach grania, mam nadzieje ze dalej bedzie lepiej
To dziwne, bo w d2 było więcej postaci niż tu, a to niby przecież lepsza wersja.
moze maja zamiar jakies dodatki wydac, bo przeciez tak łatwo wyciągnac kase od ludziwg. mnie brakuje paladyna, choc ten monk to taki ala paladyn (mantra-aura, heal,szybkie ataki, jednoreczne bronie etc)i maga krwi jakiegos (zamiast nekromanty jest jakas pipa ktora wyglada jak potworek z d2 z 3 aktu ktory zionie ogniem)
Po kolei:
- same ciemne korytarze - cóż, wam się cholera nie da dogodzić. Widzieli kolorowe screeny to się pluli że to świętokradztwo, że klimat umarł etc., a jak teraz są ciemne korytarze (a jedyne co kolorowe to efekty skilli) to się plują że jest ciemno.
- przez większość bety latamy przez katedrę, trudno żeby jej wnętrza zmieniały się z pomieszczenia na pomieszczenie.
- włącz Diablo II i spróbuj wydropić na normalu jakikolwiek żółty item grając mniej więcej do Orlicy. No, może do Trist, żeby nie było narzekania. Dropnie ci więcej niż jeden-dwa? Wątpię. Równie dobrze można narzekać że nie ma unique itemów.
- wielkie lokacje? Po nudzie która człowieka opanowywała podczas gry w Sacred nie mogę się zgodzić. Cały teren z bety w 100% (wszystkie zakamarki) można zwiedzić w godzinę-dwie.
- soundtrack i dźwięki są, jak najbardziej. Wystarczy włączyć dźwięk i go nie zagłuszać czymś innym (ani nie przyciszać), a z pewnością usłyszymy.
- w Diablo II było pięć postaci, więc nie wiem co za bzdury opowiadasz o mniejszej liczbie w tej części. No, chyba że mówisz o D2LoD, ale ta część jeszcze dodatku nie dostała.
- dodatki będą, o ile kojarzę dwa. Blizz specjalnie się z tym nie kryje.
I najważniejsze: postacie. Mag krwi? A skąd to miałoby się wziąć w Sanktuarium? Do tej pory jedynie necro mógł za takiego uchodzić, a i to tylko ze względu na wybuch zwłok. Paladyn? Ależ właśnie Monk jest dobrym zastępstwem dla pala. No, chyba że jesteś jedną z tych osób które uparcie twierdzą że D3 jest z**bane bo nie będzie identyczne jak 2, tylko z usprawnieniami i lepszą grafą (gdzie klasy miałyby zostać identyczne, przykładowo). Zrozumcie że twórcy stworzyli takie klasy a nie inne, bo... po prostu pasowały im takie a nie inne pomysły. Jakoś głupiego czepiania się innych gier nie widuję za to że np. brakuje monka który będzie walczył wręcz...