Diablo3

ja już przeszedłem 1 act powiem że spodziewałem się po oprawie graficznej czegoś lepszego co do samej rozgrywki zadowala mnie

Jak to zrobiles? Bo ja tylko moge dojsc do Skeleton King'a i pozniej beta mi sie konczy, a ten boss to jakas 1/3 pierwszego aktu.

Bo na tym kończy się beta. Beta to wycinek z gry, nie wycinek 1 aktu. Kolega pewnie pomylił sobie, że zabicie szkieletu, kończy akt I.

A czy tutaj jest mowa o pełnej grze^^,tak chodziło mi o to że przeszedłem okrojony act 1 sądziłem że tego nie trzeba pisać ponieważ każdy się domyśli ;p

ile aktow bedzie w finalnej wersji?

btw. gra jest tak szczerze mowiac to dobra, ale nie jakas super(first look, mam nadzieje ze dalej sie rozkreci, mowie o finalnej wersji), moze dlatego ze grałem samemu, czegos mi po prostu brakuje, moze rzecz w tym ze przez 2 godziny biegałem po ciemnych korytarzach, praktycznie bez zadnego innego widoku

3 rzeczy ktore mnie poirytowały

-monotnia jesli chodzi o widoki

-rzadko wypadajace zolte przediomty (1 po skeleton kingu)

-stanowczo za duze lokacje, po prostu nic sie nie dzieje, raz na jakis czas wyskakuje jakas porzadniejsza grupa stworkow

-soundtrack i dzwieki, czy one w ogole tam były?

oczywiscie to sa uwagi po 2 godzinach grania, mam nadzieje ze dalej bedzie lepiej

Aktów pewnie będzie jak w D2 i innych grach - 4.

A co z postaciami? Będzie więcej niż w tym teście?

A teraz to się nie mogę nawet zalogować. Server Busy...

Jak to samo będzie w wersji oryginalnej to w życiu im nie dam 60 euro.

@up na bank nie bedzie

teraz sobie to zlewaja bo i tak z 75% graczy nie kupi tej gry ;d

To dziwne, bo w d2 było więcej postaci niż tu, a to niby przecież lepsza wersja.

moze maja zamiar jakies dodatki wydac, bo przeciez tak łatwo wyciągnac kase od ludzi

wg. mnie brakuje paladyna, choc ten monk to taki ala paladyn (mantra-aura, heal,szybkie ataki, jednoreczne bronie etc)

i maga krwi jakiegos (zamiast nekromanty jest jakas pipa ktora wyglada jak potworek z d2 z 3 aktu ktory zionie ogniem)

Komentować hejterskich postów kijaszka nie bede. Ja osobiście jako fan serii jestem wniebowzięty. Aczkolwiek grałem narazie tylko solo demon hunterem, który sieje taki rozpierdol że hoho! Teraz chce sie skupić na (jak to kijaszek określił) nooobku który wygląda jak mob z 3 aktu, Witch Doctorze. Kto chętny przejść te gre razem niech tutaj napisze. Aktualnie sa serwery off. Bedą zwiekszać capa, bo duzo ludzi jest. Jak wejdą on to zapraszam ;d

ile aktow bedzie w finalnej wersji?btw. gra jest tak szczerze mowiac to dobra, ale nie jakas super(first look, mam nadzieje ze dalej sie rozkreci, mowie o finalnej wersji), moze dlatego ze grałem samemu, czegos mi po prostu brakuje, moze rzecz w tym ze przez 2 godziny biegałem po ciemnych korytarzach, praktycznie bez zadnego innego widoku3 rzeczy ktore mnie poirytowały-monotnia jesli chodzi o widoki-rzadko wypadajace zolte przediomty (1 po skeleton kingu)-stanowczo za duze lokacje, po prostu nic sie nie dzieje, raz na jakis czas wyskakuje jakas porzadniejsza grupa stworkow-soundtrack i dzwieki, czy one w ogole tam były? oczywiscie to sa uwagi po 2 godzinach grania, mam nadzieje ze dalej bedzie lepiej
To dziwne, bo w d2 było więcej postaci niż tu, a to niby przecież lepsza wersja.
moze maja zamiar jakies dodatki wydac, bo przeciez tak łatwo wyciągnac kase od ludziwg. mnie brakuje paladyna, choc ten monk to taki ala paladyn (mantra-aura, heal,szybkie ataki, jednoreczne bronie etc)i maga krwi jakiegos (zamiast nekromanty jest jakas pipa ktora wyglada jak potworek z d2 z 3 aktu ktory zionie ogniem)

Po kolei:

- same ciemne korytarze - cóż, wam się cholera nie da dogodzić. Widzieli kolorowe screeny to się pluli że to świętokradztwo, że klimat umarł etc., a jak teraz są ciemne korytarze (a jedyne co kolorowe to efekty skilli) to się plują że jest ciemno.

- przez większość bety latamy przez katedrę, trudno żeby jej wnętrza zmieniały się z pomieszczenia na pomieszczenie.

- włącz Diablo II i spróbuj wydropić na normalu jakikolwiek żółty item grając mniej więcej do Orlicy. No, może do Trist, żeby nie było narzekania. Dropnie ci więcej niż jeden-dwa? Wątpię. Równie dobrze można narzekać że nie ma unique itemów.

- wielkie lokacje? Po nudzie która człowieka opanowywała podczas gry w Sacred nie mogę się zgodzić. Cały teren z bety w 100% (wszystkie zakamarki) można zwiedzić w godzinę-dwie.

- soundtrack i dźwięki są, jak najbardziej. Wystarczy włączyć dźwięk i go nie zagłuszać czymś innym (ani nie przyciszać), a z pewnością usłyszymy.

- w Diablo II było pięć postaci, więc nie wiem co za bzdury opowiadasz o mniejszej liczbie w tej części. No, chyba że mówisz o D2LoD, ale ta część jeszcze dodatku nie dostała.

- dodatki będą, o ile kojarzę dwa. Blizz specjalnie się z tym nie kryje.

I najważniejsze: postacie. Mag krwi? A skąd to miałoby się wziąć w Sanktuarium? Do tej pory jedynie necro mógł za takiego uchodzić, a i to tylko ze względu na wybuch zwłok. Paladyn? Ależ właśnie Monk jest dobrym zastępstwem dla pala. No, chyba że jesteś jedną z tych osób które uparcie twierdzą że D3 jest z**bane bo nie będzie identyczne jak 2, tylko z usprawnieniami i lepszą grafą (gdzie klasy miałyby zostać identyczne, przykładowo). Zrozumcie że twórcy stworzyli takie klasy a nie inne, bo... po prostu pasowały im takie a nie inne pomysły. Jakoś głupiego czepiania się innych gier nie widuję za to że np. brakuje monka który będzie walczył wręcz...

Po kolei:- same ciemne korytarze - cóż, wam się cholera nie da dogodzić. Widzieli kolorowe screeny to się pluli że to świętokradztwo, że klimat umarł etc., a jak teraz są ciemne korytarze (a jedyne co kolorowe to efekty skilli) to się plują że jest ciemno.- przez większość bety latamy przez katedrę, trudno żeby jej wnętrza zmieniały się z pomieszczenia na pomieszczenie.- włącz Diablo II i spróbuj wydropić na normalu jakikolwiek żółty item grając mniej więcej do Orlicy. No, może do Trist, żeby nie było narzekania. Dropnie ci więcej niż jeden-dwa? Wątpię. Równie dobrze można narzekać że nie ma unique itemów.- wielkie lokacje? Po nudzie która człowieka opanowywała podczas gry w Sacred nie mogę się zgodzić. Cały teren z bety w 100% (wszystkie zakamarki) można zwiedzić w godzinę-dwie.- soundtrack i dźwięki są, jak najbardziej. Wystarczy włączyć dźwięk i go nie zagłuszać czymś innym (ani nie przyciszać), a z pewnością usłyszymy.- w Diablo II było pięć postaci, więc nie wiem co za bzdury opowiadasz o mniejszej liczbie w tej części. No, chyba że mówisz o D2LoD, ale ta część jeszcze dodatku nie dostała.- dodatki będą, o ile kojarzę dwa. Blizz specjalnie się z tym nie kryje.I najważniejsze: postacie. Mag krwi? A skąd to miałoby się wziąć w Sanktuarium? Do tej pory jedynie necro mógł za takiego uchodzić, a i to tylko ze względu na wybuch zwłok. Paladyn? Ależ właśnie Monk jest dobrym zastępstwem dla pala. No, chyba że jesteś jedną z tych osób które uparcie twierdzą że D3 jest z**bane bo nie będzie identyczne jak 2, tylko z usprawnieniami i lepszą grafą (gdzie klasy miałyby zostać identyczne, przykładowo). Zrozumcie że twórcy stworzyli takie klasy a nie inne, bo... po prostu pasowały im takie a nie inne pomysły. Jakoś głupiego czepiania się innych gier nie widuję za to że np. brakuje monka który będzie walczył wręcz...

Dokładnie ziomuś lepiej bym tego nie napisał, ze względu iż jestem zbyt leniwy. Jak chcecie utknąć w świecie z 2000 roku to prosze bardzo, ja tam jestem zachwycony z nowości. A co do klimatu w podziemiach... no to jest mega, nic dodać nic ując. Blizzard jak zawsze odwalił kawał dobrej roboty. I TO DOPIERO BETA.

Szukam kogoś do przejścia pierwszego Aktu podczas BETA Weekendu który startuje dzisiaj o 21:00.

Chcę zacząć od razu od startu OBT więc niech chętni szybko piszą na moje GG: 7363746.