Diablo3

Szukam kogoś do przejścia pierwszego Aktu podczas BETA Weekendu który startuje dzisiaj o 21:00.

Chcę zacząć od razu od startu OBT więc niech chętni szybko piszą na moje GG: 7363746.

Niektórzy chyba mają na serio problemy z czytaniem.

Jaka glidia? On tu pisze o 1 osobie.

Daj se luz z gildia nie ma pewnosci czy bedzie wipe coraz blizej do premiery...

Czytaj uważnie to nie boli, napisałem chyba wyraźnie, że chcę tylko przejść z kimś pierwszy Akt który jest dostępny na becie.

A działa wam Diablo normalnie? :angry:

To ja wykorzystam ten temat bo mam kilka pytań.

Od zawsze byłem fanem Diablo jednakże nie miałem nigdy przyjemności gry przez battleneta.

Jak wygląda gra przez battle ? przechodze wszystkie akty tak samo jak w singlu? co póżniej?

Lvl cap to 13, tylko pierwszy akt, a 3,5gb. Może jutro pogram.

D2 na BN to prawie to samo co single. Może większy exp. I można się wymieniać itemami.

to nie jest odpowiedź na moje pytanie :P

Pytam jaka jest różnica Signla od battleneta...

Edit 1. O widzę że jako jeden z nie wielu wiesz czym jest edycja postu ;)

To troszke marnie są jakieś rankingi lub coś innego co czyni jednego gracza lepszym od drugiego ?

Gdzie tu rywalizacja ?

Chyba napisałam, że większy exp i trade.

to nie jest odpowiedź na moje pytanie Pytam jaka jest różnica Signla od battleneta...

W D2 wyglądało to tak: większa liczba osób z którymi biegałeś, mobki dawały więcej xp (i miały odpowiednio więcej hp, zależnie od liczby graczy). Oczywiście drop także się zwiększał. Oczywiście gra na hellu stawała się możliwa, bo niewrażliwości przy X osobach nie miały takiego znaczenia jak na solo.

Inna sprawa że dostajesz tą samą odpowiedź po raz drugi, więc jeśli łaska zacznij czytać.

EDIT: Rywalizacja? Cóż, zabawa po farmieniu w D2 zaczynała się od PvP. I wbijania wyższego lvla jeśli miałeś na tyle mocne nerwy.

Różnica, przede wszystkim jest taka, że możesz grać z ludzmi z całej europy, bądż US, zależy gdzie grasz. Pvp, wspólne wypady na bossy, farma, trade'ing, wszystko to co ma normalny MMO. Co do tematu, ja dopiero jutro bede miał, ale z miłą chęcią zagram z tb. Napisze ci priva jak juz bede on.

Chyba napisałam, że większy exp i trade.

Ten idiota powyżej którego cytuję, nie odpowidział na moje pytanie, po przeczytaniu mojego komentarza edytowal dopiero swój post gdzie odpowiedział na pytanie, aby zrobić idiotę ze mnie, nie z siebie...

;)

warn_ico.png
Czy tak zrobila czy nie, tego nie udowodnimy, ale prosta jest rzecz dotyczaca warna dla ciebie, bo obraza innego usera jest tutaj karalna ("idiota") - Dzz'
Niektórzy chyba mają na serio problemy z czytaniem.Jaka glidia? On tu pisze o 1 osobie.
Inna sprawa że dostajesz tą samą odpowiedź po raz drugi, więc jeśli łaska zacznij czytać.

Gdybyście byli ludzie/\ inteligentni to wywnioskowalibyscie po moim "edicie",że to nie ja mam problemy z czytaniem

tylko bencwał stara się zrobić idiotę z innych.

3 ostatnie posty wywalone, jesli nadal bedziecie kontynuowac swoja internetowa wojenke, to bede zmuszony wreczyc wam po warnie i banie na 24 godziny. Starczy.

ja nie obrażam użytkownika, jedynie stwierdzam fakty, bo osobę która tak robi można nazwać jedynie w ten sposób.

mod_ico.png
Jeszcze jedno zdanie nie na temat i poleci kolejny warn. Jesli uwazasz, ze dana osoba jest taka, jaka opisales ja swoimi epitetami, to chyba nie ma sensu tracic swego cennego czasu, prawda? Skoncz juz. - Dzz'

Po pierwsze i ostatnie, w becie jest jest udowstepniony tylko kawalek pierwszego aktu, do pierwszego bossa. Legendy mowia, ze jest to 1/3 1 aktu. Tyle.

Daj se luz z gildia nie ma pewnosci czy bedzie wipe coraz blizej do premiery...

Tak, jest pewność, że będzie wipe. Dodatkowo kasacja betarów i wprowadzenie możliwośći korzystania z "prawdziwych" pieniędzy.

gra dobra, niestety nic więcej powiedzieć nie mogę, czegoś więcej spodziewałem się po 10 latach oczekiwań.

Arathil, a czego się spodziewałeś po HnS? Troche jaśniej.

Ja jestę chętny ;)

Jestem w grze. Na US serwerze bo EU sie pieprzą. nick Phreaq, battle tag: phreaq22. Zapraszam.

ja już przeszedłem 1 act powiem że spodziewałem się po oprawie graficznej czegoś lepszego co do samej rozgrywki zadowala mnie :)