Szukam kogoś do przejścia pierwszego Aktu podczas BETA Weekendu który startuje dzisiaj o 21:00.
Chcę zacząć od razu od startu OBT więc niech chętni szybko piszą na moje GG: 7363746.
Szukam kogoś do przejścia pierwszego Aktu podczas BETA Weekendu który startuje dzisiaj o 21:00.
Chcę zacząć od razu od startu OBT więc niech chętni szybko piszą na moje GG: 7363746.
Niektórzy chyba mają na serio problemy z czytaniem.
Jaka glidia? On tu pisze o 1 osobie.
Daj se luz z gildia nie ma pewnosci czy bedzie wipe coraz blizej do premiery...
Czytaj uważnie to nie boli, napisałem chyba wyraźnie, że chcę tylko przejść z kimś pierwszy Akt który jest dostępny na becie.
A działa wam Diablo normalnie?
To ja wykorzystam ten temat bo mam kilka pytań.
Od zawsze byłem fanem Diablo jednakże nie miałem nigdy przyjemności gry przez battleneta.
Jak wygląda gra przez battle ? przechodze wszystkie akty tak samo jak w singlu? co póżniej?
Lvl cap to 13, tylko pierwszy akt, a 3,5gb. Może jutro pogram.
D2 na BN to prawie to samo co single. Może większy exp. I można się wymieniać itemami.
to nie jest odpowiedź na moje pytanie
Pytam jaka jest różnica Signla od battleneta...
Edit 1. O widzę że jako jeden z nie wielu wiesz czym jest edycja postu
To troszke marnie są jakieś rankingi lub coś innego co czyni jednego gracza lepszym od drugiego ?
Gdzie tu rywalizacja ?
Chyba napisałam, że większy exp i trade.
to nie jest odpowiedź na moje pytanie Pytam jaka jest różnica Signla od battleneta...
W D2 wyglądało to tak: większa liczba osób z którymi biegałeś, mobki dawały więcej xp (i miały odpowiednio więcej hp, zależnie od liczby graczy). Oczywiście drop także się zwiększał. Oczywiście gra na hellu stawała się możliwa, bo niewrażliwości przy X osobach nie miały takiego znaczenia jak na solo.
Inna sprawa że dostajesz tą samą odpowiedź po raz drugi, więc jeśli łaska zacznij czytać.
EDIT: Rywalizacja? Cóż, zabawa po farmieniu w D2 zaczynała się od PvP. I wbijania wyższego lvla jeśli miałeś na tyle mocne nerwy.
Różnica, przede wszystkim jest taka, że możesz grać z ludzmi z całej europy, bądż US, zależy gdzie grasz. Pvp, wspólne wypady na bossy, farma, trade'ing, wszystko to co ma normalny MMO. Co do tematu, ja dopiero jutro bede miał, ale z miłą chęcią zagram z tb. Napisze ci priva jak juz bede on.
Chyba napisałam, że większy exp i trade.
Ten idiota powyżej którego cytuję, nie odpowidział na moje pytanie, po przeczytaniu mojego komentarza edytowal dopiero swój post gdzie odpowiedział na pytanie, aby zrobić idiotę ze mnie, nie z siebie...
Niektórzy chyba mają na serio problemy z czytaniem.Jaka glidia? On tu pisze o 1 osobie.
Inna sprawa że dostajesz tą samą odpowiedź po raz drugi, więc jeśli łaska zacznij czytać.
Gdybyście byli ludzie/\ inteligentni to wywnioskowalibyscie po moim "edicie",że to nie ja mam problemy z czytaniem
tylko bencwał stara się zrobić idiotę z innych.
3 ostatnie posty wywalone, jesli nadal bedziecie kontynuowac swoja internetowa wojenke, to bede zmuszony wreczyc wam po warnie i banie na 24 godziny. Starczy.
ja nie obrażam użytkownika, jedynie stwierdzam fakty, bo osobę która tak robi można nazwać jedynie w ten sposób.
Po pierwsze i ostatnie, w becie jest jest udowstepniony tylko kawalek pierwszego aktu, do pierwszego bossa. Legendy mowia, ze jest to 1/3 1 aktu. Tyle.
Daj se luz z gildia nie ma pewnosci czy bedzie wipe coraz blizej do premiery...
Tak, jest pewność, że będzie wipe. Dodatkowo kasacja betarów i wprowadzenie możliwośći korzystania z "prawdziwych" pieniędzy.
gra dobra, niestety nic więcej powiedzieć nie mogę, czegoś więcej spodziewałem się po 10 latach oczekiwań.
Arathil, a czego się spodziewałeś po HnS? Troche jaśniej.
Ja jestę chętny
Jestem w grze. Na US serwerze bo EU sie pieprzą. nick Phreaq, battle tag: phreaq22. Zapraszam.
ja już przeszedłem 1 act powiem że spodziewałem się po oprawie graficznej czegoś lepszego co do samej rozgrywki zadowala mnie