Z koszmaru. Tam dropią ciągle ; )
Czyli z potworów? Nie da się kupić?
A na normalnym miałam pomocnika, co się z nim stało na koszmarze?
Z koszmaru. Tam dropią ciągle ; )
Czyli z potworów? Nie da się kupić?
A na normalnym miałam pomocnika, co się z nim stało na koszmarze?
?
chodzi ci o postać np. złodzieja, czy paladyna czy tą czarodziejkę? dalej sa w mieście , jak z nimi gadałaś to bedzie trudnej znaleźć , ale są, i można nająć , jak nie gadałaś to znajdź po niebieskich 3 kropkach obok siebie, ja jestem ciekaw skad wziąć książki dla kolesia który robi gemy, najpierw sa kartki a potem jakieś ksiazki -.- pewnie następna trudność czy coś ?:/
chodzi ci o postać np. złodzieja, czy paladyna czy tą czarodziejkę? dalej sa w mieście , jak z nimi gadałaś to bedzie trudnej znaleźć , ale są, i można nająć , jak nie gadałaś to znajdź po niebieskich 3 kropkach obok siebie, ja jestem ciekaw skad wziąć książki dla kolesia który robi gemy, najpierw sa kartki a potem jakieś ksiazki -.- pewnie następna trudność czy coś ?:/
Dzięki mam z powrotem mojego dziada, a co do książek to nie wiem, nawet kartki mi dotychczas nie lecą.
Co do tych kartek i książek:
kartki dropią na koszmarze
książki dropią na piekle
Ma ktos moze oddac trial koda do diablo? bo nie wiem czy kupic ta gre, bo troche duzo kosztuje ;d
Trial kody dostajecie jak kupicie gre w pudelku gdzies tam musza byc jesli ktos ma nie potrzebne to niech PW napisze ;D
Widziałam, że niektórzy piszą "przeszedłem w 20h", ja mam 21h i dopiero początek trzeciego. To jak tak grać nie umiem?
Ile w końcu jest aktów?