Diablo3

Widziałam, że niektórzy piszą "przeszedłem w 20h", ja mam 21h i dopiero początek trzeciego. To jak tak grać nie umiem?

Ile w końcu jest aktów?

Grac nie umiesz.

Jakiś koreańczyk przeszedł Diablo 3 w 6h, to się nazywa rekord :D

Koreańczyk - i wszystko jasne.

Z party można przejść diablo na 1-szym poziomie w 2 dni chyba. Na streamie u Graby było.

@reative - nie powinienieś go krytykować, bo każdy ma swoje tempo :)

A ile jest aktów?

Z tego co mi wiadomo, to 4. Przynajmniej w głównym menu tak jest napisane :D

Wolno panienko grasz... Grupa amerykanów doszła w 18h do 2 aktu...ale na inferno:D

To ma jakies znaczenie? W takie gry jak diablo to powinno sie grac jak najdluzej dla czystej przyjemnosc :)

Z party można przejść diablo na 1-szym poziomie w 2 dni chyba. Na streamie u Graby było.

W tym samym czasie jak Graba ze znajomymi kończyli 3 akt, na innym streamie widziałem jak goście kończyli 4. Na hellu.

To nie tak ,że grać nie umisz.Ty po prostu nie robisz speed runa bo ciebie obchodzi fabuła a inni chcą ustalić rekord świata sobie.Według mnie Diablo to gra w którą powinno się zagrać dla fabuły a nie dla speed runa.

Ja właśnie zaczynam diablo na (piekle) mam 52 lvl. Gre na normalnym przeszedłem w 9 godzin a na koszmarze w 13-14 : )

W sumie ja mam dopiero 27lv :>

To nie tak ,że grać nie umisz.Ty po prostu nie robisz speed runa bo ciebie obchodzi fabuła a inni chcą ustalić rekord świata sobie.Według mnie Diablo to gra w którą powinno się zagrać dla fabuły a nie dla speed runa.

Raz, potem to speedruny tylko ;p

Btw. może ktoś dać kod do dema diabla 3 w wiadomości prywatnej? Nigdy nie grałem w HnS i nie wiem czy gatunek i gra będzie mi odpowiadać , bo z tego co czytam warta zagrania.

Nawet już był link : http://www.youtube.com/watch?v=4dhBFXzFTX0&feature=g-u-u

Nie działa , sprawdzałem , blizz to wycofał. Trzeba mieć klucz. Nawet w filmiku jest podane przez twórcę ,że już najprawdopodobniej nie działa

Skoro je sprzedają to wątpię, że ktoś odda za darmo. Są już privy to możesz tam, a prędzej czy później będzie crack.

Skidrow robią emulator, oni są szybcy, więc za niedługo powinniśmy go dostać w ręce ^^.

A żeby mieć wyższy lv kowalstwa czy wyrobu kamieni to trzeba jakieś kartki. Skąd je wziąć?

Z koszmaru. Tam dropią ciągle ; )