Diana - Kill Compilation!

Siemanko ! Chciałbym wam przedstawić mój film, w którym to pokazuję kille jakie udało mi się osiągnąć Dianą !

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=EeFI9VFP75c&feature=plcp

Zapraszam również do oceniania, komentowania i subsrbywowania mojego kanału ! :)

Pozdrawiam Genso ; )

robiłrm lebsze ale dobra taktyka good

Całkiem niezłe kille :)

Jeśli wam się podoba, skomentujcie, oceńcie lub zasubskrybujcie mój kanał. To mi bardzo pomoże :)

Nie ma się czym rajcować..... Champ dla ludzi bez skilla, który jest overpower, spelle zabierają znikome ilości many a robią kosmos dmg, wymagający naciskania Q R R W E Q czy jak kto woli....tak samo jak darius...

Nie ma się czym rajcować..... Champ dla ludzi bez skilla, który jest overpower, spelle zabierają znikome ilości many a robią kosmos dmg, wymagający naciskania Q R R W E Q czy jak kto woli....tak samo jak darius...

Popieram. Nie wiem w jakim celu są wprowadzane tego typu postacie, cholernie niezbalansowane. Pomimo testowania ich na CBT przez załogę RIOT'u i na OBT przez masę graczy...

Nic specjalnego tym bardziej że Diana jest teraz jedną z trzech most OP postaci w grze.

Do tego nie jest to ranked, a przeciwnicy są mało inteligentni.

2x up - wprowadzają takie postacie by bogate dzieci mogły kupić za rp postać + skórke i wygrywać 90% gier gdyż postać jest OP. Ale po miesiącu skucha i leci nerf i już tak OP nie jest lecz dalej jest lepsza niz pozostałe.

Nie lubie tego bo to OP, a ja staram się nie grać takimi champami bo to gówno a nie gra. Ale dość fajne kille ;)

Od tego ludzie są counterpicki. A co do nonskill champa to się w 100% zgadzam. Przy tym zauważyłem iż miałeś bardzo małą farmę w minutach 15/20 gdzie już na spokojnie powinno być 130 (w 15). Ale cóż, może nie ten poziom. Nie będę się czepiał.

y u no smartcast?

Nic ciekawego, jedynie kolejny nudny i nie prezentujący żadnego skilla filmik.

Co za skill! Co za umiejętności! Q>R>E>W>R OMG!! Normalnie 2,5k elo -.-'

Diana killi nalapac to zaden problem :) pokaz skilla troche trudniejszymi postaciami i zbalansowanymi , ostatnio jak gralem rankeda to amumu wlozyl pente:) wiec jakbys czyms takim ownil to filmik bylby wart obejrzenia :)

y u no smartcast?

+1

Diana killi nalapac to zaden problem pokaz skilla troche trudniejszymi postaciami i zbalansowanymi , ostatnio jak gralem rankeda to amumu wlozyl pente:) wiec jakbys czyms takim ownil to filmik bylby wart obejrzenia

Chociaż żeby to były rankedy(bo zakładem, że nie i nie ma o tym wzmianki, jeśli tak to sory). Na normalach trudno jest nie załapać killa. Wystarczy wycinka każdego killa jakiego załapiesz i walnąć filmik. Ale gdyby to był ranked nawet te 1600 i kille byłyby naprawdę ładne to tylko gratulować i do tego dążyć.

P.S. Nie, nie mam high elo :D

Siemanko ! Chciałbym wam przedstawić mój film, w którym to pokazuję kille jakie udało mi się osiągnąć Dianą !

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=EeFI9VFP75c&feature=plcp

Zapraszam również do oceniania, komentowania i subsrbywowania mojego kanału ! :)

Pozdrawiam Genso ; )