Diana opinie na jej temat

Dla mnie postać jej doskonałym pubstomperem. Jej burst jest po prostu chory, taka lepsza akali, ba może nawet junglować. Co o niej sądzicie? Ja gram buildem http://how2play.pl/poradnik-diana/ podobnym do mojego idola Alexa Ich z M5

Według mnie jest za mocna lekki nerf wyrównał by starcia z nią bo przecież kiedy "Q" Zabiera pol hp to lekka przesada

Co wyjdzie postać to są komentarze typu "OMG OP NERF PLOX". Postać dopiero co wyszła więc normalnym jest, że ludzie nie potrafią przeciwko niej jeszcze grać. Jej Q ma duży DMG to prawda, ale unikanie tego czegoś to banał, wystarczy się ruszyć do przodu i tyle, cały jej niebotyczny DMG znika. Jeszcze jak ktoś mi powie, że jest lepsza od Akali to perfidnie wyśmieje.

Trochę OP, ale z drugiej strony ludzie jeszcze nie potrafią przeciw niej grać jak wspomniał up. Ja nie grałem jeszcze nią, ale gra przeciw jej to nie jest wielkie wyzwanie

Naiwni jesteście, gram w LoLa tak długo, że nie trudno jest wyłapać taktykę RIOTu.

LoL wydaje tak czesto championów żeby się nachapać kasy a jak najlepiej zachęcić graczy do kupna? Wypuścić championa OP i tak przez 2 tygodnie jakiś koleś z zasobną kieszenią który kupił tego champa za $$ może czuć się na szczycie bo wymiata. Po 2 tygodniach wychodzi patch z lekkim nerfem żeby mogła jeszcze dalej wymiatać ale tym razem gracze mogą stawić jakiś opór. Po dłuższym czasie dopiero wychodzi patch balansujący ale wtedy jest już nowy kolejny champion OP i fortuna kołem się toczy.

Dlatego jak wychodzi nowy champ i nie chcecie się wkur*iać to lepiej odpuścić sobię grę na 1-2 tygodnie lub grać tylko z botami. Nie ma innej rady, no chyba że lubicie być sponiewierani i robić za łatwe fragi.

nic w niej nadzwyczajnego nie ma, grałem już na Diane kilkanaście razy i nic nadzwyczajnego

juz sie zaczyna neonowie dzieciakow... prosze ja was ona nie jest op w poczatkowej fazie gry jest podobna do lee sin. Niestety wraz z late gamem staje sie useless ._.

Jedynym champem który w Late Game jest useless jest Soraka, która jedyne co może walnąć to od czasu do czasu silent, a heal ma tak małe wartości, że można go w sumie nie rzucać. Diana jest silna. Najgorsze co ma to passyw i q. Pewnie dostanie na to nerfa. I zgadzam się z Koneserem. Walną silną postać, ludzie kupią, a oni później dadzą nerfa. Tak samo, gdy wychodzi jakiś legendarny skin dla jakiejś postaci, zawsze ją wzmacniają, by się skin sprzedał.

Dla mnie do nerfa powinien pójść pasyw. Po powiedzie jak on się ma przy innych pasywach tego typu, które nakładają efekty na hity AA? Robią jakieś śmieszne wartości dmg, a tutaj? Nuke z łapy za 290+0,6 AP Ratio na 18. Przecież to dodatkowy skill bijący. O ile wierzę, że na premade da sie ją zastopować, to nie wierzę że na solo Q i normalach ktoś skutecznie ochroni przed nią Carry.

Ja osobiście grałem ją trochę, przetestowałem kilka buildów i najfajniej grało mi się hybrid fighterem (ogólnie lubię grać hybrydami). Jak dla mnie Diana przynajmniej bez Nashor's Tootcha no nie Diana. Spróbujcie nią zagrać bez niego na tanky team - życzę powodzenia. Oczywiście zamiast tego można kupić coś od cooldownu, lecz jako że jest to praktycznie postać uniwersalna - widziałem już Diany AD fighter, pure ap czy ap/as i każda radziła sobie co najmniej dobrze (z lekkim naciskiem że te pod AP radziły sobie lepiej), więc każdego ją posiadającego zachęcam do eksperymentów z buildem. Efekty na pewno będą zadowalające :)

Dla mnie postać jej doskonałym pubstomperem. Jej burst jest po prostu chory, taka lepsza akali, ba może nawet junglować. Co o niej sądzicie? Ja gram buildem http://how2play.pl/poradnik-diana/ podobnym do mojego idola Alexa Ich z M5