Digimon Masters Online Barbamon

Tak więc jak w temacie jeżeli ktoś gra w digimony bądz chce zacząć mam gildie na serverze barbamon bardzo gorąco zapraszam do gry.

Żeby zachęcić:

W gildii jest 15 aktywnych osób mamy TeamSpeaka, chętnie pomagamy nowym graczom a także starym bywalcom, w przyszłości na pewno będę ogranizował różne atrakcje np. free evoluteramy, jajka itp.

Jesteśmy największą polską gildią na tym serverze jest jeszcze pare osób, które wolą grać solo ale kto co lubi. Jeszcze raz gorąco zapraszam.

Również zachęcam do przejrzenia http://www.youtube.com/user/BlitzuX24 jest to nasz youtuber

Pisać do Darrina, Blitzu, wewryman bądz też w temacie jeżeli nie możecie nas namierzyć w grze.

Server europejski jest śmieszny. Evo kupuje sie za 1.5 Tera a na koreańcu za 30 M xD.

Jak juz gdzieś grać to na koreańcu, szybciej patche, taniej, wiecej (duzo) expa. Czesto eventy 500% .

A na EU 200 max. ..

Jeżeli idziesz na łatwizne to graj w koreańskiego ja jednak wole się pomęczyć a nie wszystko mieć prawie darmo :> a teraz jest 300% exp na weekendy i co to za przyjemność z gry gdzie wszystko możesz wydropić wszędzie każdym lvlem troche to zrypali ale jak kto woli. Dodatkowo jak jest patch tam tłumaczenia sie rypią często i nie masz już tego angielskiego ale koreański prosty język też ;d

Jeszcze odnośnie evoluterów czy to jest problem zdobyć evo na gdmo? chyba na low lvlu

@ UP Pomeczyc? Z angielskim stanie sie to samo. Kiedyś na angielskim było tak samo. Nie będę zmieniał servera na trudniejszy , skoro juz "przeżyłem" te czasy gdy bylo cieżko ;).

to nie musisz tu spamowac jak i tak nie masz zamiaru dołączyć.

To i ja dorzucę swoje 3 grosze.

Pierwsza sprawa nie gramy na serwerze EU. Po prostu, taki serwer nie istnieje. Jak sama nazwa wskazuje GDMO. G - Global.

Posiadamy kanał na TeamSpeak'u, także problem komunikacyjny nie istnieje.

Nie mamy ograniczeń lvlowych. Masz pierwszy czy jedenasty poziom, nic nie stoi na przeszkodzie żeby do nas dołączyć.

Na Barbamonie jesteśmy jedyną polską gildią i nie skromnie pisząc dążymy aby być coraz lepszymi.

Co nie oznacza że wiemy wszystko na temat tej gry. Uczymy się jej cały czas.

Zapraszamy serdecznie.

Blitzu, Darrina,wewryman.

Jeśli któregoś z nas nie możecie zastać w grze. Swoje ewentualne aplikacje możecie zostawiac tutaj:

www.fb.com/BlitzuX24

Tak więc jak w temacie jeżeli ktoś gra w digimony bądz chce zacząć mam gildie na serverze barbamon bardzo gorąco zapraszam do gry.

Żeby zachęcić:

W gildii jest 15 aktywnych osób mamy TeamSpeaka, chętnie pomagamy nowym graczom a także starym bywalcom, w przyszłości na pewno będę ogranizował różne atrakcje np. free evoluteramy, jajka itp.

Jesteśmy największą polską gildią na tym serverze jest jeszcze pare osób, które wolą grać solo ale kto co lubi. Jeszcze raz gorąco zapraszam.

Również zachęcam do przejrzenia http://www.youtube.com/user/BlitzuX24 jest to nasz youtuber

Pisać do Darrina, Blitzu, wewryman bądz też w temacie jeżeli nie możecie nas namierzyć w grze.