DINNER - MU Online Rebirth

51rmv6.jpg

Witam!

Zapraszam do gildii DINNER w grze MU Online Rebirth.

Oferujemy:

- Dobrą zabawę!

- Pomoc

- Posiadamy TeamSpeak3

Wymagania?:

- Wiek +16

- Mikrofon

- Znajomość chociaż podstaw gry.

Skład:

Savl - Blade Master

SayItNow - High Elf

Bronkzz - Blade Master

Yallran - Lord Emperor

Jeżeli jest ktoś zainteresowany niech napisze swój nick w temacie lub niech napisze do mnie w grze (Savl).

Ja jak najszybciej postaram się wysłać informacje o TeamSpeak'u

:)

Pozdrawiam.

Hmm a zagram ale nigdy w mu nie grałem zaraz zaczne pobierać

Tego kurczoka to tyż dajesz czy mogę sobie pomarzyć :D

@Szera

Jak pobrałeś już grę to sprawdź czy Ci się podoba i daj znać czy będziesz dalej grać :)

@Xarias09

Rozumiem, że jesteś chętny?

macie może ts'a albo skype ??

Mamy TeamSpeak'a jak będziesz na 100% to podam Ci go na PW :) Tylko potwierdź to :P

kurde coś mi nie trybi z hasłem wpisuje te co mam na stronie i nie działa :(

Ja na 100% będę grał , w Mu grałem marne 2 lata ale chociaż coś tam ogarniam :)

ps. Mam koło 340lvl i klient na kompie

@PanKremator

Poszło PW.

@Szera

Zobacz może masz capsa włączonego lub coś innego.

Najwyżej zrób nowe konto lub poszukaj na forum MU-R może będzie temat z podobnym problemem :)

Działa gra jest fajna wyślij mi ts'a :D bd grał na 100

@Szera

No wszystko spoko, tylko siedź na tym TS'ie i się odzywaj :)

czyli miejsce dla noobkow którzy nigdy nie grali w Mu (wstyd się może i przyznać) nie ma miejsca ? , wiem ze tryb obecny leci szybkim tempem ale jak ktoś jest kumaty ? jak to wyglada ? pozdrawiam.

@Marianosw3n

Jak jesteś kumaty to wytłumaczenie podstaw gry zajmie niecałe 10 minut, może mniej :)

Grę już pobrałeś?

Poszło PW o TSie :)

Szaleństwo, epicki loot, niebotyczny exp tylko u nas!

Zapraszamy :)

@Marianosw3nJak jesteś kumaty to wytłumaczenie podstaw gry zajmie niecałe 10 minut, może mniej Grę już pobrałeś?Poszło PW o TSie

Przepraszam ze dopiero teraz odpisuje, tak wiec dzisiaj okolo 1 w nocy wbije na serwery pozdrawiam.

Czekałem na Ciebie do 2 ^^ Mam nadzieje, że dziś na TeamSpeak'a wbijesz i oczywiście do gry :)

Chętnie bym z wami pograł, ale jakimś dziwnym trafem nie mogę tłuc mobów... Non stop missuje. Najpierw MG potem założyłem Wizarda i to samo... Wiecie o co kaman? Grałem trochę w MU i nigdy takich jazdeczek nie miałem. :P

@Cybulex

Tak ^^'' Też miałem ten sam problem, myślałem że jest coś nie tak, ale to tylko tak jest przez pierwszy level :) Zabij 1x Spider'a czy tam 2x i później będzie normalnie :)

MG nie rób bo łatwo pada (od ludzi).

Mam 300-któryś poziom SM'em. Chętnie pogram z wami, bo samemu to nudno. :) Wiek: 19 lat.

@Cybulex

Poszła PM'ka z TS'em.

Siedzę cały czas więc wbij na kanał a na pewno wbije :)