Witam mam o to taki problem że chce sobie odpalić gre normlanie i wyskakuję mi ten sławny problem z driectx.
Ale chodzi o to że mam directx 12 i wersje tego 11.1 Może ktoś pomóc?
Z góry dzięki.
Tutaj ss z specyfikacji.
Witam mam o to taki problem że chce sobie odpalić gre normlanie i wyskakuję mi ten sławny problem z driectx.
Z góry dzięki.
Tutaj ss z specyfikacji.
a jaka masz karte graficzna?
*zweryfikuj czy Twoja karta obsługuje dx11, to ze masz zainstalowany nie znaczy ze dziala
Ponadto dopiero dwa dni temu doradzałem innej osobie w tej sprawie dokładnie tej samej - najpierw czytaj inne tematy, a nie od razu zakładasz ten sam o identycznej treści.
Ponadto dopiero dwa dni temu doradzałem innej osobie w tej sprawie dokładnie tej samej - najpierw czytaj inne tematy, a nie od razu zakładasz ten sam o identycznej treści.
Value post, który tak wiele wnosi do tematu.
Sądząc po procesorze zamontowanym w lapku autora, jest to sprzęt z 2009 roku, gdzie jeszcze nie było jeszcze karty GeForce GTX 460, która to jest wymagana do uruchomienia gry. Tak więc autor na 99% nie spełnia minimalnych wymagań gry, a co za tym idzie - nie pogra sobie.
Post wnosi wiele do tematu, bo jak widać musisz być nowy w tej sekcji i już wielokrotnie te tematy były wałkowane, a co za tym idzie warto zadać sobie trud i poczytać choć trochę inne tematy nim założy się swój własny. Pozdrawiam.
Z góry dzięki.
Tutaj ss z specyfikacji.