witam, chciałbym się dowiedzieć co nie co o dirty bomb, a mianowicie jak wygląda tam sprawa itemshopu, cziterów, ilości graczy i czy wg was ta gra ma przyszłość?
Dziękuję i pozdrawiam Tomek:)
witam, chciałbym się dowiedzieć co nie co o dirty bomb, a mianowicie jak wygląda tam sprawa itemshopu, cziterów, ilości graczy i czy wg was ta gra ma przyszłość?
Oczywiscie ze sie opłaca. P2W jest tutaj na poziomie gier MOBA, czyli praktycznie nie istnieje. Cziterów nie ma, graczy jest cała, cała masa, przyszłośc ma jak najbardziej, nawet gdy na horyzoncie jest Overwatch. Jak najbardziej polecam, gameplay stoi tutaj na baaaardzo wysokim poziomie, i do czasu Overwatcha lepszej gry tego typu nie znajdziesz.
IS niezły możesz kupić sobie od razu postać, brązowego loadouta (reszte wyżej trzeba i tak krafcić, albo dropić ze skrzynek), skrzynkę i boostera - żadnego P2W nie ma
Cziterów mniej niż było na początku, jednak co najmniej jednego na tydzień udaje mi się spotkać - czyli nie jest tak źle bo gram codziennie.
Graczy jest cała masa wystarczy zobaczyć ile jest serwerów i ilu graczy na nich siedzi, o każdej porze dnia jest z kim grać
Co do płaczu niektórych osób, że wolno się zarabia od momentu premiery poprzedniej postaci uzbierałem 100k kredytów i wczoraj kupiłem sobie 2 postacie + dobrałem do nich broń i jeszcze mi 10k zostało xD, dziennie spokojnie naleci 3-4k w luźnej grze + kilka skrzynek.
Mój dorobek od początku OB dodam, że nie wydałem ani złotówki
IS niezły możesz kupić sobie od razu postać, brązowego loadouta (reszte wyżej trzeba i tak krafcić, albo dropić ze skrzynek), skrzynkę i boostera - żadnego P2W nie maCziterów mniej niż było na początku, jednak co najmniej jednego na tydzień udaje mi się spotkać - czyli nie jest tak źle bo gram codziennie.Graczy jest cała masa wystarczy zobaczyć ile jest serwerów i ilu graczy na nich siedzi, o każdej porze dnia jest z kim grać Co do płaczu niektórych osób, że wolno się zarabia od momentu premiery poprzedniej postaci uzbierałem 100k kredytów i wczoraj kupiłem sobie 2 postacie + dobrałem do nich broń i jeszcze mi 10k zostało xD, dziennie spokojnie naleci 3-4k w luźnej grze + kilka skrzynek.Mój dorobek od początku OB dodam, że nie wydałem ani złotówki http://zapodaj.net/6a270be45d73c.jpg.htmlhttp://zapodaj.net/cad028453ee44.jpg.html
Powiem tyle:Jeśli ktoś robi misje(strategia jak na HOTS przy zbieraniu golda) to zawsze będzie miał te 50k na postać w kilka dni.
Farmerzy są w stanie uzbierać koło 10k dziennie, chyba co 2,5h aktualizują się misje dzienne, więc jak ktoś jest wytrwały i ma trochę czasu, to nie widzę problemu .