Jak to jest z dirty bomb trzeba coś zapłacić by dobrze grać, i jak dalej w grze czy zdarza się że później bez za płacenia ani rusz nie wiem np gdzieś przed max levelem?
Pytanie do ludzi co są na max levelu lub też przed parę przed max levelem.
Jak to jest z dirty bomb trzeba coś zapłacić by dobrze grać, i jak dalej w grze czy zdarza się że później bez za płacenia ani rusz nie wiem np gdzieś przed max levelem?
W Dirty Bomb nie ma P2W. Loadouty możesz wydropić ze skrzynek, które dostajesz czasem po meczu, albo bezpośrednio w sklepie kupić wybrany w jakości brązowej za golda zdobywanego z misji i meczy (kiedyś bardzo wolno zbierało się ale juz to zmienili i nie ma problemu). Wyższe jakości zmieniają tylko wygląd postaci. Mam 10 lvl i ponad 100h na liczniku, a maksymalnego lvla chyba nawet nie ma. Jedyny lvl, który jest ci potrzebny to 7, ponieważ odblokowuje tryb competetive (na razie chyba usunięty) wyższe dają jedynie arsenal crate z których lecą boosty do golda, skrzynki i inne duperele.
Zapomniałem jeszcze napisać o tradeup loadoutów o niższej jakości do wyższych i kupowaniu skrzynek za 1000 golda.
Jak to jest z dirty bomb trzeba coś zapłacić by dobrze grać, i jak dalej w grze czy zdarza się że później bez za płacenia ani rusz nie wiem np gdzieś przed max levelem? Pytanie do ludzi co są na max levelu lub też przed parę przed max levelem.
Nie ma p2w.
Karty z loadoutami powyżej bronza są guzik warte(poza ozdobą).
Nie trzeba płacić,ale coś farmić trzeba by mieć kasę na postacie+paczki kart bronze.
dzięki można zamknąć tyle chciałem wiedzieć.