Witam, jak wyżej, po nacisnięciu przycisku "graj" na steamie pokazuje mi się w prawym dolnym rogu obrazek z logiem gry i dalej nic się nie dzieje.
Dirty Bomb-nie działa
Witam, jak wyżej, po nacisnięciu przycisku "graj" na steamie pokazuje mi się w prawym dolnym rogu obrazek z logiem gry i dalej nic się nie dzieje.
Jakieś info dokładne??
Jakbyś chciał zauważyć to beta, są problemy czasem nie przyznaje expa albo kasy ale to uzupełniają, nie można wbić się na serwer albo nawet otworzyć skrzynek, ale czasem zaskoczy i wszystko good tak więc nie ma co się spinać zaskoczy to zaskoczy taki urok bety.
Jakbyś chciał zauważyć to beta, są problemy czasem nie przyznaje expa albo kasy ale to uzupełniają, nie można wbić się na serwer albo nawet otworzyć skrzynek, ale czasem zaskoczy i wszystko good tak więc nie ma co się spinać zaskoczy to zaskoczy taki urok bety.
Czyli to że gra nie odpala to też urok bety?:x
A spelniasz minimalne wymagania gry i masz zaaktualizowane wszystkie sterowniki?
tak...
Podaj karte graficzna prosze.
AMD radeon hd 6850 X2
Karta pod crossfire dobra wiec wina sterownikow. Zainstaluj stery radona ver.13.12.
Dziwne, działa po 20 próbach odpalenia...
A teraz po odpaleniu tutoriala gra się ścina i wyskakuje komunikat "ran out of video memory".
A teraz po odpaleniu tutoriala gra się ścina i wyskakuje komunikat "ran out of video memory".
Bardzo dziwne. Mimo,że problem ukazuję winę karty graficznej
Pytanie czy serwery EU istnieją w tej gierce? Dziś grałem quickmatch i wrzuciło mnie chyba na Azję bo ping miałem 300+
PS. też nie mogę uruchomić gry chociaż rano przy pierwszym odpaleniu wszystko działało bez zarzutu.
jak steam robi wam tak że gra się nie odpala to usuńcie ze steama w biliotece i ze steam apss na dysku tak że by grze nie było śladu na dysku, rest kompa i zainstalujcie na nową.