Dziś wszedł nowy update ~1,8GB wprowadzający nowy Anty-Cheat system , poprawiający masę błędów i balansujący to i owo, nie mogę się doczekać, żeby to sprawdzić, może wreszcie "dobieranie" do rankedów będzie bardziej sprawiedliwe > XD, więcej tu
Dirty Bomb nowy update :)
Dziś wszedł nowy update ~1,8GB wprowadzający nowy Anty-Cheat system , poprawiający masę błędów i balansujący to i owo, nie mogę się doczekać, żeby to sprawdzić, może wreszcie "dobieranie" do rankedów będzie bardziej sprawiedliwe > XD, więcej tuhttp://store.steampowered.com/news/?appids=333930
Poprawione zostało przy non-competitive,czyli puby(a nie rankedy).
Czytaj to się dowiesz.
Według mnie słaby dodatek do słabej gry, tylko dynamiką mogą się pochwalić, dali system kart by ludzie myśleli że dużo contentu a jest go mało.
Słaba gra. Nie polecam.
To tak jak byś napisał, ze csgo nie ma contentu, albo seria cod, czy battelfield :-) toć to fps ma bawić, pograsz i idziesz dalej.
Najważniejsze w tym updajcie jest nowy anty cheat system, jestem ciekaw jak się sprawuje, balans chyba na +, wcześniej dziwnie mi dobierało graczy do teamu jak rankedy grałem, ciekawe czy w przeciągu 2 tygodni coś się zmieniło, bo nie grałem od tego czasu gier rankingowych.
Dodatkowo jest to jedna z gier gdzie ogranie map i dobre celowanie się liczy, mapy w sumie też nie ma tych złych, każda jest ciekawa i wymaga zastosowania odmiennej taktyki i zawsze dobrego zgrania z ekipą (szczególnie gry rankingowe, nie wspominam o graniu na serwerach poniżej 10 lvla, bo tam to całkowity random )
Według mnie słaby dodatek do słabej gry, tylko dynamiką mogą się pochwalić, dali system kart by ludzie myśleli że dużo contentu a jest go mało.Słaba gra. Nie polecam.
Dali system kart by mogli ludzie używać wielu a nie cisnąć tylko shotguny i smg oraz katany z najlepszymi perkami.
katana teraz nie jest taka dobra jak kiedyś , co do samej gry jakieś problemy chyba mają bo nie wyszukuje mi serwerów, a jak już jakieś mam to błąd w połączeniu mam :>
Obecnie phantom to mój main i gram nim trochę inaczej, udało mi się takową kartę zrobić ( 4 złota karta w kolekcji XD 2 ze skrzynek i 2 zrobione) i powiem BINGO! perki 1 klasa XD
katana teraz nie jest taka dobra jak kiedyś , co do samej gry jakieś problemy chyba mają bo nie wyszukuje mi serwerów, a jak już jakieś mam to błąd w połączeniu mam :>Obecnie phantom to mój main i gram nim trochę inaczej, udało mi się takową kartę zrobić ( 4 złota karta w kolekcji XD 2 ze skrzynek i 2 zrobione) i powiem BINGO! perki 1 klasa XD
Jeden z najlepszych loadout'ów do Phantoma. Kiedyś to Beyblade się z nim robiło(wyszukaj na Youtube to zobaczysz).
Ostatnio mi po prostu wyszedł A31 dla Fletchera,który jest najlepszym loadoutem do niego(jeszcze są 2 inne,ale ludzie lubią ten podany).
UP wiem miałem podobny tylko, że brąz , obecnie latanie z samą kataną jest nie opłacalne... przynajmniej ludzie już nie płaczą tak jak kiedyś bo phantom jest OP, choć przyznam, że nawet po nerfie bardzo przyjemnie się nim gra.
Co do samej gry grałem dziś trochę i nie widziałem, żadnego hacka, co ostatnimi czasy było rzeczą nie do pomyślenia, mój rekord to 3 w przeciągu 2h
Dziś wszedł nowy update ~1,8GB wprowadzający nowy Anty-Cheat system , poprawiający masę błędów i balansujący to i owo, nie mogę się doczekać, żeby to sprawdzić, może wreszcie "dobieranie" do rankedów będzie bardziej sprawiedliwe > XD, więcej tu