Witam
Chciałem sobie pograć w Dirty Bomb, ale od czasów zamkniętej bety mam problemy FPSami.
Mój sprzęt:
Athlon II x4 640 OC 15%
GTX460 1GB OC 15%
4GB ram
FPSy śmigają mi w przedziale 25-50, z przewagą tych na 25. Można jakoś temu zaradzić?
Witam
Chciałem sobie pograć w Dirty Bomb, ale od czasów zamkniętej bety mam problemy FPSami.
Mój sprzęt:
Athlon II x4 640 OC 15%
GTX460 1GB OC 15%
4GB ram
FPSy śmigają mi w przedziale 25-50, z przewagą tych na 25. Można jakoś temu zaradzić?
Na reddicie Dirty Bomba możesz znaleść specjalne FPS configi które w wklejasz do plików gry, zazwyczaj dość mocno obniżają one jakość tekstur ale w efekcie dostaje się o 20-30 fps więcej.
Y no niestety optymalizacja mogła by być lepsza, ale jak napisał kolega wyżej są konfiguracje na słabsze pc-ty i dają dużo fpsów więcej
Od razu uprzedzę, że na c2d e8400 3.0 GHz 4Gb ramu i radku 7770 miałem to samo co ty, aktualnie sprzęt w profilu wszystko włączone i gra się super, chociaż w sumie w takich grach raczej zbędne rzeczy i tak się wyłącza
na karcie ASUS radeon 7850 2gb ciagle 60fps + . Karta z 2012 roku. To wina sprzetu tylko i wylacznie ze macie niskie fpsy. Ale skoro sa fixy to tylko brac w ciemno. Chyba w shooterach grafika nie jest wazna ^^ W 2015 roku nie powinniscie winic optymalizacji posiadajac sprzet z przed paru lat, taka prawda.
No dobra, zalecane wymagania spełniam z nadwyżką, a taki BF3 śmiga na Ultra w 60 FPSach.
Także może poczekam, aż poprawią optymalizację.
To co oni tam pisza to bzdury wyssane z palca.
nie ma nawet takiej opcji aby ta gra odpalila na takich konfiguracjach.
Witam
Mój sprzęt:
Athlon II x4 640 OC 15%
GTX460 1GB OC 15%
4GB ram