Dirty Bomb - Problem z FPSami

Witam

Chciałem sobie pograć w Dirty Bomb, ale od czasów zamkniętej bety mam problemy FPSami.

Mój sprzęt:

Athlon II x4 640 OC 15%

GTX460 1GB OC 15%

4GB ram

FPSy śmigają mi w przedziale 25-50, z przewagą tych na 25. Można jakoś temu zaradzić?

Na reddicie Dirty Bomba możesz znaleść specjalne FPS configi które w wklejasz do plików gry, zazwyczaj dość mocno obniżają one jakość tekstur ale w efekcie dostaje się o 20-30 fps więcej.

Y no niestety optymalizacja mogła by być lepsza, ale jak napisał kolega wyżej są konfiguracje na słabsze pc-ty i dają dużo fpsów więcej

Od razu uprzedzę, że na c2d e8400 3.0 GHz 4Gb ramu i radku 7770 miałem to samo co ty, aktualnie sprzęt w profilu wszystko włączone i gra się super, chociaż w sumie w takich grach raczej zbędne rzeczy i tak się wyłącza :)

na karcie ASUS radeon 7850 2gb ciagle 60fps + . Karta z 2012 roku. To wina sprzetu tylko i wylacznie ze macie niskie fpsy. Ale skoro sa fixy to tylko brac w ciemno. Chyba w shooterach grafika nie jest wazna ^^ W 2015 roku nie powinniscie winic optymalizacji posiadajac sprzet z przed paru lat, taka prawda.

No dobra, zalecane wymagania spełniam z nadwyżką, a taki BF3 śmiga na Ultra w 60 FPSach.

Także może poczekam, aż poprawią optymalizację.

To co oni tam pisza to bzdury wyssane z palca.

• Minimum:
    • Processor: 2.33 GHz Dual Core
    • Memory: 3 GB RAM
    • Graphics: 512MB - GeForce 7800GTX or better
    • DirectX: Version 9.0
    • Network: Broadband Internet connection
    • Hard Drive: 5 GB available space
    • Sound Card: Generic Sound Card
    • Recommended:
      • Processor: 2.0 GHz Quad Core or better
      • Memory: 3 GB RAM
      • Graphics: 512MB - GeForce 7800GTX or better
      • DirectX: Version 9.0
      • Network: Broadband Internet connection
      • Hard Drive: 5 GB available space
      • Sound Card: Generic Sound Card

nie ma nawet takiej opcji aby ta gra odpalila na takich konfiguracjach.

Witam

Chciałem sobie pograć w Dirty Bomb, ale od czasów zamkniętej bety mam problemy FPSami.

Mój sprzęt:

Athlon II x4 640 OC 15%

GTX460 1GB OC 15%

4GB ram

FPSy śmigają mi w przedziale 25-50, z przewagą tych na 25. Można jakoś temu zaradzić?