Dirty Bomb - problem z uruchomieniem gry

Witam serdecznie,

mój problem polega na tym, że po uruchomieniu gry wyskakuje czarny ekran, gra teoretycznie ładuje się ale nic się nie dzieje. Po chwili status procesu zmienia się na "brak odpowiedzi" a gra wyłącza się bez podania jakiegokolwiek komunikatu (po prostu wraca na pulpit i tyle).

Mój komputer spełnia minimalne wymagania (a nawet je zdecydowanie przewyższa), mam zainstalowane teoretycznie najnowsze sterowniki, directx9 itd. Komputer świeżo po formacie (win7 64) i nie miałem podobnych problemów z innymi grami.

Bardzo proszę o pomoc gdyż jestem wielkim fanem ET i z chęcią sprawdziłbym nowe dziecko Splash damage.

Pozdrawiam :)

Mam podobnie tylko mi podczas gry, zatrzymuje się obraz i tylko alt + ctrl+ del i powrót do gry pomagało, właśnie jestem po świeżym zainstalowaniu win7, wcześnie wszystko działało dobrze, dopiero jak zmieniłem na lepszy procek i płytę zaczęły się problemy, myślę, że to coś ze sterownikami, wieczorem napiszę czy pomogło...

Z regoly to wina albo sterownikow, albo slabego sprzetu. Dx9? Teraz raczej wszyscy jada na dx11. A dokladna specyfikacja twojej maszyny? Ostatnio minimalne wymagania sa podawane do uruchomenia gry, a nie do plynnego grania. U cb sie zwiesza wiec moze doinstaluj zalecane oprogramowanie jakie wymaga sama gra. Na stronie z dowloadem powinno byc info. A service packa 1 masz?

Wcześniej miałem d11 ale gra nie działała i przeinstalowałem na 9 tak jak chce gra ale to nie pomogło.

Co do mojej maszyny:

AMD Phenom 9500 Quad-Core 2,20 Ghz

4 GB pamięci RAM

Karta graficzna: ATI Radeon HD 3850

Obecnie przeinstalowuje grę i zobaczymy czy to może wina błędnej instalacji.

Sprzet juz masz dosc stary. Po za tym prawdopodobnie twoja karta jest nie obslugiwana. Jak bys mial serii 4800 bylaby szansa, a tak czas na maly upgrade. Sugeruje sie kuplem bo ma identyczna karte i 50% gier 2014/2015 po prostu sie nie odpalaja.

Faktycznie sprzęt nie jest pierwszej świeżości ale z tego co widzę to powinien pociągnąć Dirty Bomb bez problemu.

Dodatkowo sprawdziłem tu http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=6095&game=Dirty+Bomb&p_make=AMD&p_deriv=Phenom+9500+Quad-Core&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+HD+3850&ram=4&checkSubmit=#systemRequirements i też pokazuje, że powinno śmigać.

Przeinstalowanie nie pomogło. Teraz aktualizuje wszystkie sterowniki i zobaczymy.

Witam serdecznie,

mój problem polega na tym, że po uruchomieniu gry wyskakuje czarny ekran, gra teoretycznie ładuje się ale nic się nie dzieje. Po chwili status procesu zmienia się na "brak odpowiedzi" a gra wyłącza się bez podania jakiegokolwiek komunikatu (po prostu wraca na pulpit i tyle).

Mój komputer spełnia minimalne wymagania (a nawet je zdecydowanie przewyższa), mam zainstalowane teoretycznie najnowsze sterowniki, directx9 itd. Komputer świeżo po formacie (win7 64) i nie miałem podobnych problemów z innymi grami.

Bardzo proszę o pomoc gdyż jestem wielkim fanem ET i z chęcią sprawdziłbym nowe dziecko Splash damage.

Pozdrawiam :)