Dirty Bomb

Jak wasze wrażenia ?

Pograłem trochę i nie jest źle, jednak według mnie lepiej wypada Loadout pod względem funu z zabijania, jak i optymalizacji

Jak dla mnie gra zapowiada się co najmniej dobrze. Czuć, że jest ona od twórców ET i dlatego pokładam w niej duże nadzieje.

Fajnie, że komendy są takie same jak w ET i z pamięci już można dawać :).

Po rozegraniu paru rund wiem, że zostanę na dłużej.

A ja odpuściłem - nie byłem w stanie grać płynnie, a gra reagowała na to w dziwny sposób (po sekundzie ruchu byłem cofany do połowy przebytego dystansu). W dodatku fora Nexona (bo to bodaj oni wydają DB) nie pozwoliły mi na zalogowanie się na nie, więc nie miałem jak zgłosić błędu (a próbowałem grać jeszcze w czasach cbt z NDA). Dlatego też z bólem serca zrezygnowałem (a ból brał się stąd, że od początku czułem charakterystyczny ET-like klimat...) :(

Nie mam porównania do wersji przez launcher nexona, ale na steamie na razie nie miałem problemu.

Zauważyłem jedną rzecz, ze skrzynek lecą obrazki z postaciami/skórkami które zmieniają statystyki.

Skrzynki otwiera się za pomocą kluczy, które teraz w cbt są chyba za darmo ( sam mam ich 100).

Jeśli w finałowej wersji klucze będą za hajs, to gra zmieni się na P2W niestety :>, bo podniesienie z powiedzmy dodatkowym zdrowiem + 50% lub szybsze podkładanie ładunku, przeładowanie znacznie pomagają

Zauważyłem jedną rzecz, ze skrzynek lecą obrazki z postaciami/skórkami które zmieniają statystyki.Skrzynki otwiera się za pomocą kluczy, które teraz w cbt są chyba za darmo ( sam mam ich 100).Jeśli w finałowej wersji klucze będą za hajs, to gra zmieni się na P2W niestety :>, bo podniesienie z powiedzmy dodatkowym zdrowiem + 50% lub szybsze podkładanie ładunku, przeładowanie znacznie pomagają

Ze skrzynek leci inny loadout z innymi perkami i broniami(co jest oczywiste).

Losowanie jak w CS:GO(Tak,tym razem trafiłem 3 niezłe loadout'y pod rząd i to jeszcze w jakości rare :I )

To już zależy od Nexona jak to zrobi z tymi rzeczami(Co raczej jest ciężko zauważyć z powodu małej ilości FPS u nich).

Z tego co wiem to chyba klucze zostaną dla graczy,ale mniej.

Za to będzie czystka xp itp.

up tylko w cs go to kosmtyka tu ma to znaczenie, kto ma kase ma power

druga sprawa optymalizacja, sprzęt w sygnaturce wsio wyłączne i zdarza się, że szarpie, nie wiem jak na nvidia to się ma (w sumie cbt mam nadzieje, ze poprawia)

Poczytałem forum i gra ma poprotu problem z optymalizacja, mają ja poprawić w patchu, śmieszne jest to, że im więcej wyłączysz tym gra chodzi gorzej xD

Jak wasze wrażenia ?

Pograłem trochę i nie jest źle, jednak według mnie lepiej wypada Loadout pod względem funu z zabijania, jak i optymalizacji