Discord mmorpg.org.pl, zapraszamy!

Hej! A może odświeżę leciutko temacik.

Jakiś czas temu zaszły spore zmiany na serwerku. Taką najważniejszą zmianą jest to, że Serwer przejął administrator portalu @Chmarus, oraz moderatorzy zostali "zaktualizowani" :D. Codziennie dochodzą nowe osóbki, atmosfera jest przyjemna i luźna ;)

Zapraszamy serdecznie! ;)

https://discordapp.com/invite/VfVGhNU

What? Czyli jak powstał konkurencyjny serwer założony przez jednego z użytkowników to dopiero coś się zaczęło dziać na "oficjalnym"?

Cały czas się dzieje ;)

Nie słyszałem najlepszych rzeczy, a skoro cały czas coś się dzieje, to czemu zdążył powstać nowy?

Hmm, może nie wyraziłem się jasno. Duch zrezygnował całkowicie z jakiejkolwiek władzy na serwerze i oddał wszelką władzę (czyt. właściciela serwera) Chmarusowi, który to jest teraz właścicielem serwera ;)

Serwer jest cały czas ten sam, zmienił się tylko (aż) jego właściciel ;)

Zapraszam wszystkich chętnych do dołączenia do naszego oficjalnego serwera Discord. Dla tych, którzy nie znają tego komunikatora mogę powiedzieć w skrócie, że jest to program, który łączy funkcje TS-a, Skype oraz czatu tekstowego.

Regulamin póki co jest bardzo okrojony i można go podsumować w dwóch punktach:

1. Aby zasłużyć na wyższą rangę należy być aktywnym oraz przede wszystkim cechować się pozytywnym usposobieniem do innych użytkowników (wyższa ranga daje większe możliwości korzystania z serwera).

2. Aby zasłużyć na niższą rangę, kary w postaci czasowego wyciszenia lub całkowitego zbanowania z serwera należy wykazywać się negatywnym stosunkiem do innych użytkowników, spamowaniem, wulgarnością lub brakiem poszanowania ogólnie pojętej Netykiety.

Jeżeli chcesz porozmawiać z członkami naszej ekipy, innymi użytkownikami czy po prostu poczatować w pozytywnej atmosferze to nie zwlekaj ani chwili, tylko dołącz do naszego serwera, korzystając z tego linka - https://discord.gg/zYH5aXH

Ps. polecam wersję klientową Discorda, która posiada więcej możliwości, niż wersja przeglądarkowa.

Do usłyszenia! :)