Zna ktoś jakieś dobre, bo na liście jest 100, tylko nie z blond grzywką znowu.
Disney Channel Movies
sorry za offtop ale WHAT THE FCK
Spoko, nie jestes jedyną osobą, która nie ogarneła "sensu" tego tematu.
Zapomniałam, że to forum 'macho' i nikt się nie przyzna, że to oglądał.
Zapomniałam, że to forum 'macho' i nikt się nie przyzna, że to oglądał.
Wybacz, ale naprawdę nie oglądałem "blond grzywki"
Eee... Te "Blond grzywka" to tytuł jakiegoś Disneyowskiego filmu? Też pojęcia nie mam o co chodzi.
Chodzi mu o to chyba że te filmy są wszystkie do siebie podobne i w każdym chodzi o to samo. Główną bohaterką jest blondynka A on chce czegoś innego, przykro mi nie znam
Jedyna "blond grzywka" jaką kojarzę z bajki (wiem że nie disneyowska ale może komuś to pomoże) to ta postać
To se obczaj
Nowe produkcje disneja sa slabe i tyle mozna powiedziec na ten temat. Nie chodzi tutaj o bycie macho i nie przyznawanie sie do tego ze cos wie widzialo, co nie przystoi twardzielowi. Zwyczajnie poziom tych produkcji jest daleki od sredniego nawet, bo wszystkie te seriale/filmy sa robione na jedno kopyto, a cel jes taki, aby promowac nastolatkow na fajowatych ludzi, by ci mlodsi widzowie, bedacy w podobnym wieku, mieli kogo wielbic i nasladowac. A potem oczywiscie beda kupowac wszystko, co desygnowane przez ich idoli i tak sie to wszystko kreci.
Sluchaj, jest cala masa dobrych filmow, wiec lepiej napisz, czego od takiej produkcji oczekujesz, a wszyscy rzuca kilkoma fajnymi tytulami, jak sie sama potem przekonasz - duzo lepszymi od tych tasmowo produkowanych seriali od disneja.
Ale mi się właśnie one podobają : pierwsza miłość, życie w szkole. Ktoś inny to kręci?
Nom. Ja nie lubie takiej tematyi, ale zapadl mi w pamiec taki serial, ktory ogladalem, kiedy bylem malym chlopcem ; p. Tematyka chyba pasuje, nie wiem, sama zobacz. Cudowne lata to sie zwie.
Siostra ostatnio oglada mlodziezowy One Tree Hill, to chyba bardziej przypadnie ci do gustu, choc ja uwazam, ze jest slaby xD.
Jak byłęm mały miałem z 4-5lat to ogladalem na TVP RobinHooda Anime była tam blondynka i nawet blondyn i nie byli to główni bohaterowie To było coś dla każdego a nie te bajki co teraz oglądają dzieci z przemocą i nienawieścia ...
??? przeciez w bajkach sprzed 10 lat była też przemoc i jakos nie wyszedłem na morderce ogladajac toma i jerrego(chociaz wlasciwie w wieku 5 lat stwierdziłem ze ta bajka jest totalnie idiotyczna) albo anime o super bohaterce - dziewczynie ktora mogla zmieniac sie w super swiniaka xD (super pig czy jakos tak)
było coś tam o superbohaterach i główny bohater latał i miał pałer jak burnejka
Zna ktoś jakieś dobre, bo na liście jest 100, tylko nie z blond grzywką znowu.