[Divina Online]GROM - REKRUTACJA!

Witam serdecznie w topiku rekrutacyjnym Grom-u :

Gildię założyły 3 osoby Vampirek, Quaku, Aldevar(18/23/22 lata)

Gramy w Divina ONLINE na serwerze "Bridge".

ZASADY&Wymagania (Dołączając do nas akceptujesz wszystkie reguły jakie tu panują) :

- Być pomocnym dla innych

- Nie plamić honoru GILDII (poprzez obrażanie innych graczy na ogólnym itd. "whisper to wasza sprawa, ale bez konkretnych powodów nalegamy na kulturę osobistą"

- Być aktywnym i piąć się do góry

- Korzystać z komunikatora Team Speak III

ts.speak.web4hosting.pl:1111

- Korzystać z forum Gildii (w trakcie tworzenia)

STRUKTURA KOMPANII

+ Guild Leader - Dowódca i założyciel gildii do niego należy ostatnie słowo odpowiedzialny za GILDIĘ w pełnym tego słowa znaczeniu

+ Guild Officer - Oficer osoba obdażona zaufaniem Głównodowodzącego, odpowiedzialny za organizacje eventów pod nieobecność lidera, rekrutacje i utrzymywanie porządku w gildii

+ Member - Pełnoprawny członek gildii

+ Trial - Gracz który należy do gildii ale podlega obserwacji przez pewien okres czasu jako nowa osoba, okres 7 dni

> Members <

Guild Leader :

Vampirek

Guild Officers :

Quaku

Aldevar

Mandarynka

Members :

Linalia

Teki

Szept

Pizdusia

Happek

Haribel

STATUS REKRUTACJI :

OPEN

Serdecznie zapraszamy na chwile obecną mamy 10 graczy. Kilku powyżej 50 poziomu postaci.

ZMIANA ZASADY ODNOŚNIE REKRUTACJI :

Na nasz TS może wbijać każdy grający kandydat, ale bezpośrednio do Gildii dodajemy po osiągnięciu 20Lvla(Nie pamiętam ale chyba koło 10 godzin gry), dlatego że 40% graczy wchodzi do gildii na 15-20lvlu i się nie pojawia.

OSOBY, (pierozek, Anabriel), ktore zostały wyrzucone proszę zawitać na TSIE i podbić Lv do 20tego wtedy ponowie zostaniecie dodani.

Ja chętnie zagram. grę sciągam ale nie mam mikro;/

5zł

Z chęcią pogram, lecz najpierw muszę ściągnąć klienta gry.

Prosiłbym o podanie adresu ip serwera TS3 w celu komunikacji:).

Miał ktoś może taki problem i go rozwiązał?

http://imageshack.us/photo/my-images/37/beztytuugfl.png/

Ja chętnie bym dołączył , pisz na PW

Dolacz mnie pewnie nick Devanzo .

zobaczym co to za gierka

Ja też moge dołączyć :D pisz na PW co i jak, jak narazie gre sciagam wiec zagram.... chyba jutro. Niewiem jak bede gadal z wami na ts'ie ale cos mi komp nie lapie wejscia ani od sluchawek ani od mikro, mam wrazenie ze albo je wylamalem albo spalilem (bardzo prawdobodobne ze to i to)

)

no pogralem i taka sobie, nie podeszla mi pod gust

Niby systemowo fajnie zrobiona ale jakoś nie smaczny ten cukierek.

puki co 7 lvl :P

Zapraszamy ! :)

Ja też się piszę nick: Pierozek

bump

pm ing Vampirek, Quaki, Mandarynka, Aldevar

Na nasz TS może wbijać każdy grający kandydat, ale bezpośrednio do Gildii dodajemy po osiągnięciu 20Lvla(Nie pamiętam ale chyba koło 10 godzin gry), dlatego że 40% graczy wchodzi do gildii na 15-20lvlu i się nie pojawia.

OSOBY, (pierozek, Anabriel), ktore zostały wyrzucone proszę zawitać na TSIE i podbić Lv do 20tego wtedy ponowie zostaniecie dodani.

Witam serdecznie w topiku rekrutacyjnym Grom-u :

Gildię założyły 3 osoby Vampirek, Quaku, Aldevar(18/23/22 lata)

Gramy w Divina ONLINE na serwerze "Bridge".

ZASADY&Wymagania (Dołączając do nas akceptujesz wszystkie reguły jakie tu panują) :

- Być pomocnym dla innych

- Nie plamić honoru GILDII (poprzez obrażanie innych graczy na ogólnym itd. "whisper to wasza sprawa, ale bez konkretnych powodów nalegamy na kulturę osobistą"

- Być aktywnym i piąć się do góry

- Korzystać z komunikatora Team Speak III

ts.speak.web4hosting.pl:1111

- Korzystać z forum Gildii (w trakcie tworzenia)

STRUKTURA KOMPANII

+ Guild Leader - Dowódca i założyciel gildii do niego należy ostatnie słowo odpowiedzialny za GILDIĘ w pełnym tego słowa znaczeniu

+ Guild Officer - Oficer osoba obdażona zaufaniem Głównodowodzącego, odpowiedzialny za organizacje eventów pod nieobecność lidera, rekrutacje i utrzymywanie porządku w gildii

+ Member - Pełnoprawny członek gildii

+ Trial - Gracz który należy do gildii ale podlega obserwacji przez pewien okres czasu jako nowa osoba, okres 7 dni

> Members <

Guild Leader :

Vampirek

Guild Officers :

Quaku

Aldevar

Mandarynka

Members :

Linalia

Teki

Szept

Pizdusia

Happek

Haribel

STATUS REKRUTACJI :

OPEN

Serdecznie zapraszamy na chwile obecną mamy 10 graczy. Kilku powyżej 50 poziomu postaci.