Czesc mam problem z gra Divine Souls chodzi o to ze wczoraj ta gre pobralem ale nie moge sie zalogowac pisze: The game is either closed for maintenace or you have not been invited to play yet.Moje pywatnie czy jest jakas konserwacja serwerow czy cos i ile to potrwa?Ma ktos tez ten komunikat?Ja mam do teraz gdzies od 22 wczoraj.Prosze o odpowedz
Divine Souls
Jeślu wejdziesz na stronę Divine Souls to masz taki komunikat, w którym pisze, że: servery są zamknięte, ponieważ trwają prace nad bugami itd.
Kiedy będzie można grać? Tego nie wiem.
Aha ok dzekuje za odpowiedz:)
Daj sobie spokoj na 2 miechy...to i tak krótko...wątpie czy im sie uda naprawić to coś co nazywają grą...mysle ze w wakacje juz bedzie działać tak ze bedzie mozna grać bez wkurzania się o ile tego nie porzucą.. nie ma sie co podniecac ta giera..max lvl 40..a potem lipka...od poczatku..watpie zeby dodali kiedykolwiek cos nowego do divine souls a nawet jesli to znowu bedą nad tym biadolic pare miechow az zacznie działać
Czesc mam problem z gra Divine Souls chodzi o to ze wczoraj ta gre pobralem ale nie moge sie zalogowac pisze: The game is either closed for maintenace or you have not been invited to play yet.Moje pywatnie czy jest jakas konserwacja serwerow czy cos i ile to potrwa?Ma ktos tez ten komunikat?Ja mam do teraz gdzies od 22 wczoraj.Prosze o odpowedz