Divinity 2

Widzę, że temat się rozkręcił jako rozmowa o RPG. Ludzie...

Właśnie grałem w Dragon Age: Origins. włączyłem grę o 16:06 i dopiero teraz się oderwałem, bo zobaczyłem która jest godzina. Ta gra jest wyjebista, w Divinity 2 też grałem, ale tego samego nie odczułem co w Dragon Age. Gram łotrzykiem. Gra jest piękna. Polecam.

Gram Kebra i powiem, że jest wyjebista. Polecam. O wiele dynamiczniejsza od Fallouta. Unreal Technology robi swoje.

Wlasnie wez mi wytlumacz czy ta gra to shooter czy jednak RPG? Bo z tego co czytalem ma tyle wspolnego z RPG co ciastko z miesem.... Poza tym odstrasza mnie ten styl grafiki :)

No właśnie trudno to określić i jest to w tym bardzo dobre...Hmm...Niech pomyślę, Nie no nie wiem...Nie wszystkie zadania to strzelanie. Np. Respisz sobie samochód i musisz przeskoczyć z jakiejś takiej platformy na drugą. Gra jest fajna i bardzo wciąga. Coś dla piratów...Multiplayer jest za free. Wystarczy mieć konto na Gamespy.

No właśnie trudno to określić i jest to w tym bardzo dobre...Hmm...Niech pomyślę, Nie no nie wiem...Nie wszystkie zadania to strzelanie. Np. Respisz sobie samochód i musisz przeskoczyć z jakiejś takiej platformy na drugą. Gra jest fajna i bardzo wciąga. Coś dla piratów...Multiplayer jest za free. Wystarczy mieć konto na Gamespy.

A jak ma sie sprawa z multi? Grywalny? :D Bo jak co to moze nawet kupie :D

W CDA ocna 8+, jak cos. W minusach napislai ze jest slaby model jazdy i ze intefrejs czasami jest nieprzemyslany. Blachostki.

No model jazdy nie jest taki zły. Kwestia przyzwyczajenia. Skręca się myszką, a co do interface to nie wiem o co im chodziło.

Hmmm widzialem recencje TV tej gry... to taki Diablo H'n'S w 3D.... Mapy generowane losowo i napierdzielasz megiony mobow... nie moj gust szkoda ;/ :(. A co do Divinity 2 slyszalem ze ma mase bledow. No nic trzeba sie nacieszyc Dragon Age :)

gral w to ktos z was?

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11999 wyglada ciekawie i mysle nad kupnem ;D