http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11999 wyglada ciekawie i mysle nad kupnem ;D
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=11999 wyglada ciekawie i mysle nad kupnem ;D
Wole czekać na Dragon Age i na niego wydać zostawione oszczędności... :>
No nawet niezłe, ale wolę Risena i tak jak Kebra czekam na Dragon Age.
Narobiliscie mi smaku Tyle gier wychodzi ciekawych ,a ja moge pomarzyc ze se w nie pogram (jak narazie) ^^ Niech tylko dorwe nowego Peceta do bedzie słitaśśśśna kckck zemsta .
Ja rowniez wole wydac kase na Dragon Age.
Divinity 2...Byl w CDA beta test. Ciezko powiedziec jak bardzo gra sie od tego czasu zmienila, ale w beta wersji trzeba bylo grindowac na potworkach. To jest single playerowy cRPG i dla mnie grind jest niedopuszczalny w takiej grze.
Wygląda fajnie ale i tak bym raczej nie kupił. Pierwsze co to musi być nowy PeCet bo na starym już nie pogram. Wole Risen'a, a i poczekałbym na Dragon Age.
ehh szkoda ,że dziś nie robią tak dobrych gier RPG jak kiedyś. Pojęcie RPG dziś skupia się tylko na grafice i efektach.
ehh szkoda ,że dziś nie robią tak dobrych gier RPG jak kiedyś. Pojęcie RPG dziś skupia się tylko na grafice i efektach.
Dokładnie, ale to już temat niestety oklepany... Dla mnie w Rpg zawsze najbardziej liczył się klimat, fabuła i możliwość rozwoju postaci... Dlatego do teraz pocinam sobie w Fallout-a.
A ja od wczoraj w Torment'a
Świeeeetna gra, cudne dialogi, super fabuła i zarąbisty humor Mortego.
Już nie wspominam o muzyce, którą mam na mp3.
Hehe, to jest świetna gra...
Świeeeetna gra, cudne dialogi, super fabuła i zarąbisty humor Mortego. biggrin.gifJuż nie wspominam o muzyce, którą mam na mp3. wink.gifHehe, to jest świetna gra...
Niestety chociaż grywalność Planescape: Torment była wysoka to gra sprzedał się bardzo kiepsko. Dlatego tez dzisiejsze rpg'i nastawione są bardziej na akcje niżeli skomplikowaną, wielowątkową fabułę czy tez rozbudowany system rozwoju postaci. Co do Divinity 2 to szykuje nam się następny h&s imitujący RPG. Lepiej poczekać na Dragons Age. szczególnie ,że pierwsze recenzje są dosyć optymistyczne.
No kurczę mam nawet jeszcze oryginała z 2000 r. Co do Fallouta mam tylko drugą część ,ale płyta jest stara jak świat i nie chce mi odpalić
Brakuje mi gier z zrzutem izometrycznym.
No kurczę mam nawet jeszcze oryginała z 2000 r. Co do Fallouta mam tylko drugą część ,ale płyta jest stara jak świat i nie chce mi odpalić Brakuje mi gier z zrzutem izometrycznym.
Hmmm, możesz w ostateczności ściągnąć Fallouta. Naprawdę polecam F1, bo klimat muci...
Mark Morgan, twórca muzyki odwalił kawał pięknej roboty.
Ta gra jest wiecznie żywa.
A ja dla Ciebie mam dobra wiadomość Kebra. Zobacz sobie Bonderlands. Nowa gra w klimacie Fallouta. Gierka jest Owned. A szczególnie mój ukochany trailer zaczynający grę... Piękna gra.
No nooo, kiedyśśś czytałem o tej grze, ale już o niej zapomniałem. Wielkie dzięki za info.
Ty już w nią grasz ?
Wygląda nieźle, kupię, kiedy tylko zleci do jakieś tańszej serii. Najbardziej ciekawi mnie ta jazda smokiem...
Gram Kebra i powiem, że jest wyjebista. Polecam. O wiele dynamiczniejsza od Fallouta. Unreal Technology robi swoje.
Niestety chociaż grywalność Planescape: Torment była wysoka to gra sprzedał się bardzo kiepsko.
Zupełnie jak Wizardry 8.. a szkoda, gierka jest naprawde warta zainwestowanych pieniedzy i czasu. Szkoda ze tak malo ludzi ja zna (wpisywanie do okna dialogu to co chcemy powiedziec jest swietne ).
Ja tez mam ta pierwsza wersje tormenta:P. Tak ostatnio Bezimienny gapil sie na mnie z tej okladki, ze az nie moglem mu odmowic.
Szkoda, ze taki Oblivion sprzedal sie tak dobrze, bedac przy tym gra raczej srednia, a taki gigant jak Torment zostal praktycznie zpaomniany. Cholera, ten klimat jest taki nieziemski, a swiat tak dopracowany...Doslownie jak w ksiazkach. Polecam kazdemu, kto zwie sie fanem crpg, a nawet tym, co za tym gatukiem nie przepadaja!
Dragon Age wychodiz w ten piatek. Ja nie kupie teraz, bo bedzie kosztowac az 139 zl. Poczekam tak do stycznia, wtedy bedzie pewnie za ok 90-100
A Wizardry 8 bedze moja nastepna RPG, zaraz po Dragon Age.
@up
Wizardy 8, kiedyś pożyczyłem od kumpla,lecz wg. mnie cała rozgrywka, interfejs jest ściągnięty z serii Might and Magic. A wg. mnie M&M jest o niebo lepszy. Mam oryginał, część VI ,który liczy sobie kilka lat. Jeszcze nie dawno kupiłem wszystkie część za 16 zł (nówka na 1 DVD). Co dziwne kiedy miałem może z 10-11 lat RPG zaczęły mnie kręcić ,a konkretnie to starszy kuzyn mnie w to wciągnął. Pożyczał mi pełno tych gier ,a większość z nich mi po prostu dał. Oryginalne płytki (pudełka były jeszcze te kartonowe, niestety nie dotrwał do dnia dzisiejszego) ,które mają od 10 do 5 lat. Jedyna ,która mi nie odpala to Dungeon Keeper 2. Przepraszam trochę zboczyłem z tematu ,no ale nie wiedziałem ,że jeszcze ktoś takimi grami się interesuje.