Divinity: Origian Sin 2 co-op

Witam,

Choć od premiery minęło już trochę czasu, jednak dopiero wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Divinity: Original Sin 2. Poszukuję więc śmiałków, którzy będą zainteresowani grą w kooperacji, by móc pełniej cieszyć się tą produkcją. Płeć, wiek czy używany komunikator głosowy są mi obojętne. Choć co co tego ostatniego, preferuję ts'a bądź też discorda.

Skoro już napisałeś o DOS2 to chciałbym zapytać gdzie kupiłeś i czy wiadomo coś o polskiej wersji językowej? Dodatkowo jak wrażenia? :)
DOS1:EE wciągnął mnie na tyle, by przejśc grę 3 razy. Lecz nie widzi mi się granie w CRPG bez ojczystego jezyka.

Trochę spóźnione, ale... kupiłem grę na steamie, o polskiej wersji językowej nic nie wiem, ale też nie szukałem informacji. Co do wrażeń... Bardzo dobre. Przyjemna rozgrywka, spory potencjał i otwartość na modowanie. Choć czasem trafiły się bugi, czy exploity, które nie powinny mieć miejsca.

Przy okazji, ogłoszenie parafialne:
Sprawa jest dosyć... nietypowa. W trakcie kampanii, z czteroosobowej grupy wykruszył nam się jeden gracz, więc poszukujemy kogoś, kto go zastąpi. Jesteśmy na początku drugiego aktu, więc jest możliwość przerobienia postaci pod własne upodobania. Poziom trudnosci - tactican.

Witam,

Choć od premiery minęło już trochę czasu, jednak dopiero wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Divinity: Original Sin 2. Poszukuję więc śmiałków, którzy będą zainteresowani grą w kooperacji, by móc pełniej cieszyć się tą produkcją. Płeć, wiek czy używany komunikator głosowy są mi obojętne. Choć co co tego ostatniego, preferuję ts'a bądź też discorda.