[DK-Onlie] - parę pytań

Witam,mam zamiar zacząć grać w DK online,ale że obecnie trwa CB to mnie to jakoś nie kręci ze względgu na wipe,więc mam do was parę pytań.

1.Istnieją jakieś instancje,lub cokolwiek z tym związane?

2.Pay2win ?

3.Widziałem filmiki z pvp wygląda nawet fajnie a zatem ilu graczy maksymalnie może brać udział w rozgrywce PVP ?

4.Jak wam się widzi ten tytuł ?

5.Wiadomo już coś o OB ?

Ref.

To jak mówisz na razie CBT, więc mało można powiedzieć, ale

1. Nie, chyba, że temple of ... to instancja, zamknięty teren, ale może wejść kto chce.

2. Sklepu chyba nie było. Gry od aeria raczej nie są p2w. W sklepie są mounty/pety/stroje.

3. PvP jest otwarte, więc każdy może brać udział. Jest jeszcze Castle Siegie.

4. Mi się podoba, bo jest CS, czego w 90% gier nie ma.

5. Nie.

Możesz mi przybliżyc na czym polega CS w tym mmo ?

Nie zabardzo miałem do czynienia z grami w których wystepowało CS myśłe ze to coś z oblężeniem zamku,ale wole wiedzieć na czym to polega dokładnie

http://dkonline.aeriagames.com/guide/siege

czyli w skrócie :

- 6 zamków do zdobycia

- 5 glidi broni, 25 atakuje

- trwa 1h30m

Ok,dzięki za info ;)

Gra warta polecenia, jedynie pve trochę drętwe. Przyjemnie się lvl wbija na początku, później to lekki hardcore. Ogólnie warto zagrać jak ruszy open.

Mam nadzieje ze jak ruszy open beta będziemy mieli przyjemność pograć razem,można pomyśleć nad jakaś gildią ;)

Witam,mam zamiar zacząć grać w DK online,ale że obecnie trwa CB to mnie to jakoś nie kręci ze względgu na wipe,więc mam do was parę pytań.

1.Istnieją jakieś instancje,lub cokolwiek z tym związane?

2.Pay2win ?

3.Widziałem filmiki z pvp wygląda nawet fajnie a zatem ilu graczy maksymalnie może brać udział w rozgrywce PVP ?

4.Jak wam się widzi ten tytuł ?

5.Wiadomo już coś o OB ?