DK online info

Witam

Co sądzicie o tej grze? (pytam graczy nie obchodzi mnie zdanie znachorów)

jak tam z PvP ? ISem ?

jak wyglada end game? i czy jest to grindówka?

Gra fajna. PvP też dość ciekawe. Gildie tylko internacional polskiej żadnej dobrej nie ma. Co do expa. Do 30 fajnie i w miarę przyjemnie, ale potem mordęka. Jeśli cię nie przeraża siedzienie po 8h na expie minimum 8h na wbicie lvl od 34 wcześniej 8h to taka średnia. To gra jest dla ciebie. Jak dla mnie za dużo zabawy. Osobiście mi nie przypadła.

Nudna ja po 30 lvlu odpuscilem.

Gra miodzio, jeśli nie masz co robić z życiem, pvp ciekawe, nie wiem jak teraz ale za moich czasów RvR zawsze EOS przegrywali, bo te lamy nie umiały się zmobilizować żeby tam iść i walczć, no i optymalizacja kuleje, znam przypadki ludzi z i7 6x 3,20GHz i GTX 680, którzy na RvR mieli po 2-8 fps. Jakby optymalizacja była dobra, to pewnie byśmy dalej w to grali, ale niestety tak nie jest. Więc jeszcze raz: jak nie masz co robić z życiem i masz nerwy do FPS dropów to bardzo polecam, jeśli nie pograj sobie w Tere.

dobra namyslilem sie...

zamiast zakladac nowy temat zapytam tutaj czy PL server w allodsie swieci pustkami ? i czy wiecej os gra w DK niz w allods ?

to juz ostatnie pytania

Jak dają upy to chyba nie świeci pustkami :)

dobra dzieki wielkie :D juz postanowiłem pogram w to DK chyba czytałem ze w allodie P2W jest (jakies runy czy cos) po za tym grał bym na serwerze PL a nie da się języka zmienić ;p

Cóż, DK Online to typowa grindówka, która mi osobiście strasznie przypomina archlorda, gdzie dropy expa co jakiś lvl są ogromne (29-30 - 800k, 30-31 - 4.6kk). EoS się zmobilizowało w końcu i teraz prawie ciąle wygrywają RvR. Z tego co wiem to po stronie EoS jest (była?) jedna polska gildia prowadzona przez byłego gracza Sheva. No i to FPS dropy.. Ogólnie społeczność jest epicka :D

Jeżeli się nie myle to od roku Allods nie jest P2W. Można płacić walutą w grze za przedmioty za kase.

zadam tutaj pytanie żeby specialnie nie zakładać nowego tematu

W DK online jest jakis podział na EU US ? jesli tak to którą wersje polecacie i jaki serwer

Witam

Co sądzicie o tej grze? (pytam graczy nie obchodzi mnie zdanie znachorów)

jak tam z PvP ? ISem ?

jak wyglada end game? i czy jest to grindówka?