DK online. - Skille

Tak się zastanawiam zrobiłem sobie Felnyx Warriora i tak własnie niem wiem czy opłaca się inwestować w 2 drzewka, czy młócić tylko jedno?

Wiem że i tak jak np gramy miecz+tarcza to skille na 2hand są nam zbyteczne ale, lepiej niech tutaj się ktoś też wypowie.

@ps, Leciec pół/pół dex i str czy np 3 w str 1 dex, co 4 lvle, itp?

W becie możesz osiągnąć jedynie 35 level max, więc moim zdaniem nie opłaca się bawić w mieszanie drzewek ponieważ skill pointów starczy ci na wykończenie tylko jednego :( Level leci bardzo szybko, do tego jeszcze warriorem, więc bez problemu możesz wbić dwie postacie na 35 poziom. Mieszając będziesz się trochę bawił i na tym poziomie gry stracisz troszkę na sile. To jest oczywiście moje zdanie jedynie :) A jeśli chodzi o staty to wybierałbym 3/1 :)

Po co warriorowi dex?? Jeszcze jak walczysz 2x1 sword to ok, ale jak 2h to moim zdaniem to str 2 i w żywotność 1. Szybko wbija się lvl? Wbiłem 22 i to w zaledwie 3-4 godzin ale znajomy wiem, że na 33 lvl-u , gdy już zaczyna się grind ma za moba 0.25%. Nie nazwałbym tego szybko.:) Malo ludzi spotkałem, którzy wbili lvl cap, więc coś w tym musi być.

Jak dla mnie trzeba dawać w oba drzewka. Inwestowanie w jedno jest głupotą. Jedna sprawa to taka, że nie wszystkie skille w danym drzewku są przydatne. Druga to taka, że w obu są dobre skille i dobrze mieć coś z tego i coś z tego. Ja gram paladynem, mam skille z obu drzewek i jest naprawdę dobrze.

Tak się zastanawiam zrobiłem sobie Felnyx Warriora i tak własnie niem wiem czy opłaca się inwestować w 2 drzewka, czy młócić tylko jedno?

Wiem że i tak jak np gramy miecz+tarcza to skille na 2hand są nam zbyteczne ale, lepiej niech tutaj się ktoś też wypowie.

@ps, Leciec pół/pół dex i str czy np 3 w str 1 dex, co 4 lvle, itp?