DK Online

W sumie to gdyby załatali błąd z brakiem widocznego paska hp naszego celu i tego, że nie widać ile obrażeń zadajemy to można by grać. Dawno już nie grałem w grę, w której nauka nowych umiejętności nie ogranicza się do kliknięcia w “+”.

tylko ze to nie jest błąd a feature

Jak chcę włączyć grę, to mam tylko czarny ekran i słyszę muzykę, mieliście może taki problem?

spróbuj zgodność, np. z win xp.

podobno na release postanowili dodać pasek życia do mobków, nie wiem jak z graczami

Zobaczymy jak gra będzie wyglądać w Open becie.

gram archerem i w pewnym momencie nie moge uzywac skili atakowac potworow (overloading)
:((

Być może się wygłupię, ale czy przypadkiem nie skończyły Ci się strzały? :stuck_out_tongue_winking_eye:

mam 1k jeszcze

W takim razie nie pomogę :slight_smile:

może jak masz eq zapelnione to nie mozesz atakowac :smiley:

ja mam takie pytanie, bo ściągnąłem sobie to DK na steamie żeby sprawdzić czy mi podejdzie ale po odpaleniu pojawia się " Steam_Error_LoginAuth" i nie mam zielonego pojęcia o co chodzi a po odpaleniu gry bez steama pojawia sie komunikat że mam zarejestrować się na koreańskiej stronie a tam z kolei nie idzie się zarejestrować, także może ktoś coś wie i podpowie co zrobić z góry dzięki :stuck_out_tongue:

Gra bardzo przypomina 4story w ktore kiedys duzo gralem, wiec moge dolaczyc i popykac troche.

Może to być dlatego, że serwery są wyłączone i start będzie 20.

4story miało swój klimat raczej już nic nie zastapi tych czasów przed gorem :frowning:

A to nie wiedziałem, z tego co sobie czytałem i zrozumiałem to że przed startem będzie tylko wipe serwera a nie że są off, no nic dzięki wielkie.

Tez mam ten error. Stare 4story gdzie byly bitwy w ardir kolo tp i gdzie eq +14 bez bonow cos znaczylo. :frowning:

Gierka startuje 20.02