W sumie to gdyby załatali błąd z brakiem widocznego paska hp naszego celu i tego, że nie widać ile obrażeń zadajemy to można by grać. Dawno już nie grałem w grę, w której nauka nowych umiejętności nie ogranicza się do kliknięcia w “+”.
DK Online
tylko ze to nie jest błąd a feature
Jak chcę włączyć grę, to mam tylko czarny ekran i słyszę muzykę, mieliście może taki problem?
spróbuj zgodność, np. z win xp.
podobno na release postanowili dodać pasek życia do mobków, nie wiem jak z graczami
Zobaczymy jak gra będzie wyglądać w Open becie.
gram archerem i w pewnym momencie nie moge uzywac skili atakowac potworow (overloading)
:((
Być może się wygłupię, ale czy przypadkiem nie skończyły Ci się strzały?
mam 1k jeszcze
W takim razie nie pomogę
może jak masz eq zapelnione to nie mozesz atakowac
ja mam takie pytanie, bo ściągnąłem sobie to DK na steamie żeby sprawdzić czy mi podejdzie ale po odpaleniu pojawia się " Steam_Error_LoginAuth" i nie mam zielonego pojęcia o co chodzi a po odpaleniu gry bez steama pojawia sie komunikat że mam zarejestrować się na koreańskiej stronie a tam z kolei nie idzie się zarejestrować, także może ktoś coś wie i podpowie co zrobić z góry dzięki
Gra bardzo przypomina 4story w ktore kiedys duzo gralem, wiec moge dolaczyc i popykac troche.
Może to być dlatego, że serwery są wyłączone i start będzie 20.
4story miało swój klimat raczej już nic nie zastapi tych czasów przed gorem
A to nie wiedziałem, z tego co sobie czytałem i zrozumiałem to że przed startem będzie tylko wipe serwera a nie że są off, no nic dzięki wielkie.
Tez mam ten error. Stare 4story gdzie byly bitwy w ardir kolo tp i gdzie eq +14 bez bonow cos znaczylo.
Gierka startuje 20.02