DK Online

Ktoś gra w DK Online ? Mam 11 poziom dawać jak ktoś gra jakąs PL społeczność gildie stworzyć : P
Pisać pod postem :slight_smile: Mój nick na grze : Vertixpl siedze na ch1 tylko

Nick: Boorbs, Archer 14 lvl

Edit: Już 20 lvl, ale czas na przerwę… :stuck_out_tongue_winking_eye:
Ps. Na 20 lvlu odblokowują się dziesiątki zadań dziennych i pobocznych :wink:

Edit2: Zapomniałem o najważniejszym, jeśli ktoś wie gdzie można nabyć skillbooki na lvl 16 niech podzieli się tą informacją, będę bardzo wdzięczny :*

Nick Pyrkosz Knight lv 10 zaczynam :slight_smile:

Sporo jest opinii że drewno - ja jestem fanem L2 i wyglądało mi to akceptowalnie. Jak wasze odczucia?

Serwer troszke laguje ale troszke … klimat super ,w sumie warto pobrac bo duzo nie zajmuje poswiecic te 30 minut i samemu sprawdzic :::slight_smile: mi sie osobiscie podoba :slight_smile:

1lajk

Faktycznie jezeli chodzi o system walki straszne drewno. Jak dla mnie moze byc.

Po EA będzie wipe, tak więc nie ma co na razie tracić czasu na expienie… =/

Da sie odpalic gre z innego zrodla jak steam ?

Jak ktos jeszcze gra to dodajcie, nick: Kokos

Nick: Oxox

znalazł ktos scrole do upgrejdu steel weapon?

Jak ktos chetny razem polatac, to discord: https://discord.gg/VgcRJP9

Kim dobrze się gra na pve?

nikim xD kazdym ciezko

1lajk

Pamiętajcie ze i tak będzie reset wszystkiego więc radzę teraz testowanie klas bo i tak pozniej zaczynamy od zera na Open becie w lutym :slight_smile:

Archer jest strasznie papierowy, to tak gdyby ktoś był ciekaw… Po 20 lvlu: 1 quest = konieczność kupna 100 - 150 potionów.

Swoją drogą ten boost na auto potion jest bezużyteczny, wystarczy że zaatakowały mnie dwa moby równocześnie i już musiałem sam spamować poty. Ciekaw jestem czy to tylko Archer ma ten problem.

tylko w party jest exp dzielony :smiley: więc trzeba znalesc balans imo mi się solo farmiło dobrze nawet nie tracilem potków dużo

Trzeba poczekać do ob, grałem na cbt w 2013 roku i sobie przypomniałem, że to świetne mmorpg. Grind i pvp:) Polecam dla starych wyjadaczy

Jak grałem kiedyś clerem pod heal to pamiętam że każdy miał problem grac solo, ale o to chodzi aby grać w party, jak się chciało dobrze farmic to warek+cler to była koniecznosc

To co czekamy na info o Open Beta i mozna grać teraz nie widzę sensu.
Jedyne co mi przeszkadza to… bardzo drewniany sytem bicia i brak pokazanego ilosci hp stworów i obrazen. Ale moze to poprawią