Ktoś gra w DK Online ? Mam 11 poziom dawać jak ktoś gra jakąs PL społeczność gildie stworzyć : P
Pisać pod postem Mój nick na grze : Vertixpl siedze na ch1 tylko
DK Online
Nick: Boorbs, Archer 14 lvl
Edit: Już 20 lvl, ale czas na przerwę…
Ps. Na 20 lvlu odblokowują się dziesiątki zadań dziennych i pobocznych
Edit2: Zapomniałem o najważniejszym, jeśli ktoś wie gdzie można nabyć skillbooki na lvl 16 niech podzieli się tą informacją, będę bardzo wdzięczny :*
Nick Pyrkosz Knight lv 10 zaczynam
Sporo jest opinii że drewno - ja jestem fanem L2 i wyglądało mi to akceptowalnie. Jak wasze odczucia?
Serwer troszke laguje ale troszke … klimat super ,w sumie warto pobrac bo duzo nie zajmuje poswiecic te 30 minut i samemu sprawdzic :: mi sie osobiscie podoba
Faktycznie jezeli chodzi o system walki straszne drewno. Jak dla mnie moze byc.
Po EA będzie wipe, tak więc nie ma co na razie tracić czasu na expienie… =/
Da sie odpalic gre z innego zrodla jak steam ?
Jak ktos jeszcze gra to dodajcie, nick: Kokos
Nick: Oxox
znalazł ktos scrole do upgrejdu steel weapon?
Kim dobrze się gra na pve?
nikim xD kazdym ciezko
Pamiętajcie ze i tak będzie reset wszystkiego więc radzę teraz testowanie klas bo i tak pozniej zaczynamy od zera na Open becie w lutym
Archer jest strasznie papierowy, to tak gdyby ktoś był ciekaw… Po 20 lvlu: 1 quest = konieczność kupna 100 - 150 potionów.
Swoją drogą ten boost na auto potion jest bezużyteczny, wystarczy że zaatakowały mnie dwa moby równocześnie i już musiałem sam spamować poty. Ciekaw jestem czy to tylko Archer ma ten problem.
tylko w party jest exp dzielony więc trzeba znalesc balans imo mi się solo farmiło dobrze nawet nie tracilem potków dużo
Trzeba poczekać do ob, grałem na cbt w 2013 roku i sobie przypomniałem, że to świetne mmorpg. Grind i pvp:) Polecam dla starych wyjadaczy
Jak grałem kiedyś clerem pod heal to pamiętam że każdy miał problem grac solo, ale o to chodzi aby grać w party, jak się chciało dobrze farmic to warek+cler to była koniecznosc
To co czekamy na info o Open Beta i mozna grać teraz nie widzę sensu.
Jedyne co mi przeszkadza to… bardzo drewniany sytem bicia i brak pokazanego ilosci hp stworów i obrazen. Ale moze to poprawią