DK online

Witam, wspolnie z wami chcemy stworzyc przyjazna i efektywnie dzialajaca grupe ludzi ktora bedzie z nami grala . Tak wiec moze podam troszke wiecej szczegolow na dzien dzisiejszy odezwalo sie okolo 14 osob, na priv zostana wyslane dokladne informacje na temat zebran dotyczacych ustalen itd. Na chwile obecna serwey leza caly czas tworcy pracuja nad problemem miejmy nadzieje ze przyjdzie nam juz dzis zaglebic sie w klimat nowej produkcji ,

Jesli chodzi o komunikacje mamy kanal na Tsie.

1.Namiary na Tsa :185.5.96.166

sekcja nalezy do cgem.pl

poki co mamy wszystko w luznych grach z racji tego ze chcemy zobaczyc jak sytuacja bedzie sie rozwijac z tego tytulu ze nie oplaca sie zakladac sekcji dla 5 osob.

2.W razie jakichkolwiek pytan prosze o kontakt ze mna ew Curenor

Z chęcią pogram, tylko ściągnę :D Na TERA zaczekam jak przejdzie na F2P :<

w takim razie czekam na odp mam nadzieje ze sie zglosi wieksza liczba osob , piszcie tez na pw ew gg zrobimy konferencje czy cos w ten desen i obgadamy szczegoly

Ja wypróbuje [jak server wstanie ;>]

Mam ochote zagrac klasą z tarczą [lancer z tera to jakas popierdułka,wolne ataki i jakos mi nie podszedł] takze wybiore warka lub paladyna.

no to fajnie a tak btw czy wiesz cos juz kiedy up serwera ?

mod.sorry za offtop.

@Marianosw3n

Nie ma info o upie servera,przypuszczenia ze wstanie do 15.

Ja z chęcią dołączę do gry, będę grał jakimś hillerem ;D

No i to mi sie podoba :) jak serwery zrobia nam ladny UP zapodam adres na tsa . gdzie obgadamy wszystko co i jak , mam nadzieje ze nastapi to dzisiaj....

Powiedzcie mi jak wyglada sprawa pvp w tej grze? Wiem ze sa siege tylko tyle na stronie a cos pozatym?

Powiem Ci szczeze ze wiem poki co tyle co Ty , z 2 strony fajnie jakby byl tam open PVP cos w podobie jak w L2 no ale to zapewne marzenia scietej glowy... czas pokaze.

No nic wbije dzis zobaczymy :) Tery nie chce zaczynac jak ruszy , bo mam nadzieje ze ruszy new serwer :) A w dk z tego co sie orientuje jest niski lvl cap 35 jak narazie wiec mozna sie pobawic.

Ja też dziś będę ogarniał, jak coś to nick Sefurion będę koło 18.00 na grze.

Tak wiec Update dla tych co beda z nami grac :

Najnowsze info od tworcow

1. Beta has been temporarily delayed. We will be up soon. Check back for up-to-date information.
    Sorry for the inconvenience. We're excited to fight Kharvag's forces with you all soon!
    Info podane okolo godzine Temu na kanale FB tak wiec poki co musimy czekac jesli wstanie napisze odrazu .

Witam moge zagrać ale macie jakiegos tsa czy cos jakas gildie juz

?

Witam moge zagrać ale macie jakiegos tsa czy cos jakas gildie juz?

Tak wiec jak wyzej pisalem poki co czekamy na start serwera(miejmy nadzieje ze nastapi on w dniu dzisiejszym przewidywany start do godz 18 naszego czasu) , co do gildi wszystko nabierze kolorow podczas startu, ts jest , wszystkie osoby zainteresowane zostana zaproszone do konferencji , pisac pw ew na gg.

Chętnie się przyłącze ale nie wiem czy dziś będę w stanie zagrać.

Chętnie się przyłącze ale nie wiem czy dziś będę w stanie zagrać.

Nie ma cisnien, tutaj takiego czegos raczej nie bedzie , liczy sie atmosfera i zgranie , znajac zycie i tak zapewne kilka osob sie wykruszy , no ale nic zobaczymy bedziesz zdecydowany zapraszam na priv ew gg.

Też pewnie pogram, lubie postacie typu ninja/assassin, z racji ze tu tego nie ma to warrior albo moze mag, którys będzie mi odpowiadał ;P jest jakas polska stronka?

Też pewnie pogram, lubie postacie typu ninja/assassin, z racji ze tu tego nie ma to warrior albo moze mag, którys będzie mi odpowiadał ;P jest jakas polska stronka?

Nie chce Cie sklamac jednak wydaje mi sie ze nie. Natomiast strona ogolna http://dkonline.aeriagames.com/ ktora zapewne juz znasz , pozdrawiam :)

Ile ma patch do tej gry?