DK online

tak wiec poki co to chec grania obecnosc na tsie, a wszystko wyjdzie samo w praniu , nie tolerujemy na pewno chamstwa i trollowania .

Chodziło mi bardziej o wymagania wiekowe, co do zachowania to wiem jak się zachować tak samo chęć gry jest ;). Pytam o to gdyż mam 16 lat (rocznikowo ^^) i nie chciałbym jakiejś krzywej akcji typu "masz za mało lat aby przystąpić do gildii" lub coś w tym stylu.

Dla mnie, jeśli twój głos jest już po mutacji i nie nadajesz delfinem to spoko. Wiek to mały problem jeśli masz mózg i głos do zniesienia a nie ptaki skowyt.

Co do głosu nie ma problemu w jeden ekipie powiedzieli że mam bardziej męski głos od jednego z członków który miał 24 lata także... Jeżeli chodzi o mózg to tak posiadam i używam go w skrócie wiem jak się zachować. Nienawidzę chamstwa także nie zachowuje się jak jakieś dziecko, które cały czas pokazuje jakie to ono nie jest wspaniałe. Jedyne o co mi chodzi to być w zgodzie zresztą, bo lubie jak jest dobra atmosfera, da się pośmiać jak i normalnie porozmawiać. ;)

Ts pusty, servery kiedy up?

Z tego co wyczytałem na forum AeriaGames to prawdopodobnie jutro. ;/

Jeśli chodzi o założenie gildii to w Eu jest to zniesione i każda klasa może zakładać. Ustaliliśmy z mag'iem że ja będę założycielem i formalnie liderwm gildii, bo to Wy będziecie tworzyć to co najważniejsze - czyli jej trzon :)

siedzialem na ts z godzine i w sumie 4 osoby byly miedzyczasie.

Dlatego ze spotkanie przełożone na jutro godz 19:00 zreszta serwery leżą miejmy nadzieje ze do jutra to naprawia .

W takim razie jutro zawitam na TS ;).

Kilka informacji na dzień dzisiejszy:

Nazwa gildii: Sheva

Serwer: EU

Nastawienie: PvP

Klan: Eos

TS: 185.5.96.166 i kanał DK Online

Pozdrawiam, po więcej informacji zapraszam na PW :)

A to serwer już ruszył?

Jeszcze nie XD

Uff to git, już się wystraszyłem, że to mi coś się skopało z grą XD No to widzimy się na grze albo o 19.00 na tsie. Jak by ktoś miał info o tym, że serwer już stoi proszę o info.

Spoko, jakby ktoś chciał pogadać to zapraszam na ts. :)

@EDIT: Powinno ruszyć po południu. My bad. Po południu w PST, czyli mniej więcej w nocy/nad ranem u nas :) Właśnie wgrywają critical patch'a na serwer i niebawem powinniśmy móc go ściągnąć.

*Siedzę na czacie aerii i śledzę na bieżąco wiadomości GM'ów.

Zarwe nocke zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieje ze nie na marne ^^ Btw uważam jednak ze i tak musimy zrobic spotkanie na tsie o 19:00 ja wrócę z pracy około 17 więc będę dostępny w razie "w"

Mam takie pytanie, gdzie pobiorę klienta, bo luncher coś nie działą... =/ jak możecie to podajcie link

Z oficjalnej strony wpisz w google Dk Online 1wszy link.

http://dkonline.aeriagames.com/

Serwery wstaną nie krócej jak za 9-10 godzin :)

juz mam wersje lanchera 2.0.1.1.

nawet nie da sie zalogowac do Aeria Ignite :P

kurde ale mam chęć pograć w takiego odmóżdżacza :D oby na noc serwery odpalili